Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

SAVE GT1 PAL

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• SAVE GT1 PAL

Witam. czy miał by ktoś save do gt1 z full kasy,licencjami na złoto i autami za licencje na początek(tak jak jest na forum do gt2 do pobrania) bym był bardzo wdzięczny

Re: SAVE GT1 PAL

Save powinien byc na www.gamefaqs.com
    Wybierz kategorie, gre i wybierz save poeinna byc lista dostepnych plikow. Warzne to czytaj jaki region i plik tak zeby gra Ci oczytala. Reszte tj.licencje, kasa, auta etc.bedzie zaraz pod savem opisana.

Komentarz

Kurde ale wszystko tam jest na north america ;/ nic na europe

Komentarz

A tutaj?
        http://www.cheatcc.com/psx/sgf/granturismo.html
        Po Googluj w sieci może coś znajdziesz.

Komentarz

tylko że szukam i szukam no i znależć nie mogę to co teraz dałes za link to savy nie chodzą na epsx'ie ;/

Komentarz

To poszukaj programiku zmienijącego region o ile pamiętam to chyba taki kiedys mialem, nie pamietam jak tam ze skutecznoscia bylo. Ale warto zerknąć.

Komentarz

no znalazłem program PSXGameEdit ale mam problem żeby przekonwertować save z gma na mcr ;/

Komentarz

Głównie mi chodzi żeby na ePSXe 1.6.0 savy odczytało

Przeczytaj regulamin i bądź tak miły nie łamiąc go na przyszłość. Senks
                //siniak

Komentarz

No musisz pokimbinować i jeszcze poszukać. Powpisuj frazy "psx save region converter" i tym podobne. Miałem coś w tym stylu ale dawno i nie przypominam sobie szczegułów.

W ostateczności musisz zwrócic sie z prosba o przeslanie save do uzytkownika wilku666, to aktywny i zapalony gracz gt1. Mysle ze wysoce prawdopodobne ze bedzie mial dobry zapis gry.

Problem ze dawno go nie bylo...

Komentarz

Pracuję...
                  X