Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Wasz garaż w GT i GT2

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Wasz garaż w GT i GT2

Witam!W tym temacie chciałbym, żebyście napisali jakie macie auta w swoim wirtualnym garażu.Wystarczy sama lista, jednak jak byłby krótkie komentarze to byłoby lepiej.Ja zaczynam (po kolei, GT1). Wszystkie wozy stuningowane na maxa z RM. Zaczynam:

-Mazda Eunos Cosmo 13B Type-S CCS - Jest to moja pierwsza fura w GT1 i muszę przyznać, że jest świetna.1000kg masy i 500hp mocy robią swoje, na pierwsze auto jak znalazł.

-Mazda Demio A-Spec .Wygrałem ją w Sunday Cup. Nie sprzedawałem jej, bo zaliczyłem kilka wyścigów nią (np. FF Challenge, LightWeight Cup). Nie jest zła po tuningu.

-Chevrolet Camaro Z28 30th Anniversary - wygrana w którymś wyścigu. Niezłe auto, zaliczone nim UK vs. US i JAP vs. Us i inne.

-Nissan Silvia QS 1800cc - nic tym autem nie przejechałem. Czeka w garażu na jakiś wyścig

-Toyota Chaser LM Edition - według wielu ludzi auto prowadzi się swietnie, dla mnie średnio. Ale jest dobre, pierwsze mocniejsze wyścigi jechałęm właśnie nim.

-Mitsubishi FTO LM Edition - nie boje się stwierdzić, że to jedna z lepszych fur w całej grze. Tak jest. Ma tylko 500hp, ale przyśpieszeniem konkuruje z autami o mocy 200-300hp więcej. Prowadzi się najlepiej ze wszystkich aut w całej grze.

-TVR Cerbera LM Edition - dobre auto.

-Toyota Celica SS-II - wygrana w jakimś wyscigu. Podobnie, jak Silvią nie jeździłem nią wcale.

Honda Civic Type-R - jak ją wygrałem była różowa

-Mazda RX-7 A-Spec LM Edition - niezła fura, jak potrzebowałem hajsu to jechałęm jnią mocniejsze wyścigi.

-Mitsubishi Lancer Evolution IV GSR - nic specjalnego, dobry ale niczym się nie wyróżnia.

-Aston Martin DB-7 Coupe - kiepskie prowadzenie, moc i waga. Masakra.

-Toyota Supra Castrol GT - jechałem nią Endurance. Dobra jest.

-Nissan Silvia LM Edition - tak samo jak poprzednie auto.

-Honda CRX Del Sol LM Edition - tak się złożyło, że nie jechałem nią żadnego wyścigu.

-Dodge Viper GTS - kupiłem go na Normal Car i był za mocny Jazda nim w tym turnieju była za łatwa, ale trudno.

-Toyota Supra RZ - cholernie szybka, ale ją prowadzić trzeba umieć :wink:

-Nissan Sil Eighty - zaliczyłem nim HardTuned World Speed Contest.

-Subaru Alcyone SVX S4 - Endurance na SS Route 11 zaliczyłem właśnie nim.

-Nissan Skyline GTR - zaje***te auto. Ale jak je dostałem to wszystkie wyścigi miałem skończone

-Nissan Nismo GTR LM - nice....

Garaż z GT2 wrzucę, jak skończę tą grę Piszcie czy temat fajny czy nie...Pozdro :wink:
    http://swiftclub.pl/ Aktualnie:
    GranTurismo 1 NTSC-J 100% PAL 100%
    GranTurismo 2 NTSC-U 98.2%
    GranTurismo 5 99%
    GranTurismo 6 100%

S13 Silivia K's 2000cc '91 - Moje pierwsze auto, po którymś tam skasowaniu save'a. Koszmarne prowadzenie, słabiutki start, mała waga, spora moc. "Mistrz prostej". AKtualnie 443hp/1053 kg. Mam zamiar wygrać nim GT World Cup, ale wpierw trzeba wygrać GT Cup xd.

Dodge Concept Car - Fura, którą dostałem za zrobienie pierwszej licencji na złoto. Niezły start, słaby na prostej, lekki, niestety niesamowicie małe możliwości tuningu. Aktualnie 237hp/950kg.

Soarer 2.5GT-T '95 (Ten 276 konny) - Auto cudo, spora moc, duża waga, sterowanie nawet niezłe. Ogromne możliwości tuningu, można nim przejechać najtrudniejsze wyścigi. Aktualnie 490hp/1570kg.

Corona EXIV200GT - Chciałem sprawdzić, co on tak w Arcade zapieprza xd. Cóż auto jak na klasę C jest świetne, ba mogłoby śmiało startować w klasie B. Auto raczej typu "Mistrz prostej", słabe sterowanie, duża prędkość na prostej. Aktualnie 177hp/1200kg.

Pulsar GTI-R '91 - Jedna z moich ulubionych fur, jedno z lepszych aut klasy B, śmiem twierdzić, że przebija niektóre z klasy A xd. Dobre sterowanie, świetny start, ekstra prędkość na prostej. 222hp/1220kg - czyli bez tuningu.

SilEighty - Tej fury chyba przedstawiać nie trzeba. Nawet nim nie jeździłem, ale zapewne jest trochu gorszy niż zwykły 180SX, czyli odpowiedni na klasę B. 198hp/1170kg.

JZA70 SUPRA TwinTurbo - R 2.5GT-T - Kolejna z lepsiejszych fur, średni start i zwrotność, ale niezła na prostej. 330HP/1520kg, szykuję go na trudniejsze wyścigi.

Jeżeli chodzi o przydatność, to jak narazie :

1 S13 Silvia
    2 Supra
    3 Concept Car
    4 Soarer
    5 Pulsar
    6 Corona Exiv
    7 SilEighty

Zamieszczone przez Kamil

-Honda CRX Del Sol LM Edition - tak się złożyło, że nie jechałem nią żadnego wyścigu.
    Mógłbyś bardziej opisać i dać foty ? Nie miałem okazji mieć tych fur.
    Honda

Komentarz

Zamieszczone przez Spoon

Zamieszczone przez Kamil

Mógłbyś bardziej opisać i dać foty ? Nie miałem okazji mieć tych fur.
      No więc Nissana wygrywa się bodajże w którymś Endurance, Honda chyba tak samo. Mają około 550hp i 900kg. Ogólnie Honda naprawdę fajnie się prowadzi i ma V-Max 310 KM/H (coś koło tego). Ogólnie to naprawdę fajny wozik. O Nissanie też nie można powiedzieć złego słowa, nic więcej nie wiem, bo mało nimi jeździłem.
      Foty może dam później, bo muszę psxa włączyć i zrobić, a teraz tato tv ogląda :wink:
      http://swiftclub.pl/ Aktualnie:
      GranTurismo 1 NTSC-J 100% PAL 100%
      GranTurismo 2 NTSC-U 98.2%
      GranTurismo 5 99%
      GranTurismo 6 100%

Komentarz

Ja zaczynałem Celica a teraz jeżdżę Nismo 400R który ma 700km

Komentarz

Ja Suprą zaczynałem a jezdżę Viperem GTS lecz zbieram na Escudo bo na ten samochód nie ma najprawdopodobniej lepszego w GT 2
          "Co nie możesz zabić to wzmocnij. Baczność przemyśl, spocznij."

Komentarz

Mam do was pytanie. Gdzie znajdę ta Toyotę GT-ONE w salonie czy wygram ją gdzieś ? Bo jeszcze tego nie sprawdzałem

Komentarz

hmmm ,z toyota gt-one w gt2 ci za bardzo niepomoge ,bo dopiero zaczalem w to grac ,mam narazie samochod jak Daithasu Mira [63hp ulepsz. na 67hp] ,slabo no ale coz ,daje rade
              Triatlonu LFS na demo < ZAPISY do 30 października!

Komentarz

a więc tak:

ToyotÄ™ GT-One dostaniesz gdy:
                Zdobędziesz wszystko na złoto w licencji SPECIAL ( )
                i gdy wygrasz Gran Turismo World League Cars - tam wygrasz wersję [R]GT-ONE Race Car '98 Jest jedno ale - Gra sama sobie wybiera jakie auto tam wygrasz. Może to być [R]R390 GT1 Race Car'98 / [R]Mugen NSX GT '99 / [R]Calsonic R33 Skyline lub właśnie [R]GT-ONE Race Car '98
                W salonie możesz ją kupić za 1,000,000 Cr. (PAL) w wersji Road Version.

Komentarz

Ale ta z licencji to jest z '99 a ta mistrzostw z '98, Ale i tak seryjna jest lepsza + turbina
                  1+1=10

Komentarz

Mój garaż nie jest zbyt obszerny ale dopiero zacząłem grac:
                    1.Skyline GT-R Vspec(R32,J) `93 ma 607km
                    2.Daisin Silvia GT (J) `99 ma 413km
                    3.NISMO 270R (J) ma 264km

No i to wszystko :wink:

Komentarz

"""SilEighty - Tej fury chyba przedstawiać nie trzeba. Nawet nim nie jeździłem, ale zapewne jest trochu gorszy niż zwykły 180SX, czyli odpowiedni na klasę B. 198hp/1170kg. """

Piękny samochód, sam go mam.
                      1+1=10

Komentarz

Re: Wasz garaÂż w GT i GT2

Ja osobiście jeżdże samymi Nissanami Skylinami !!!! Każdym od tego z 70' któregoś do tiuningowanych R-34,R-33..........Może nie są najszybsze ale przecież to klasyki nie??!!!
                        Simsonrulez.fora.pl

Komentarz

Re: Wasz garaż w GT i GT2

Mój garaż moim zdaniem jest całkiem ciekawy, no to zaczynam:
                          -TVR Carbera LM Edition R -Nissan Skyline GT-R (R34) '99
                          -Toyota Denso Supra GT '99 R -Subaru 360
                          -Ford GT40 Race Car R -Suzuki Cappuccino '95
                          -Suzuki Escudo Pikes Peak Version R -Nissan-Datsun 240Z '71
                          -Mitsubishi Legnum ST '97 -Toyota 2000GT '67
                          -Toyota Corolla Rally Car '97 R -Toyota Celica-Supra 2800 '83
                          -Toyota BP Trueno GT '99 R -Toyota Starlet 3Door Turbo S '87
                          -Nissan Skyline 2000 RS-X (DR30) '84 R -Honda Civic Ferio VTI '93
                          -TVR Tuscan Speed 6 R -Honda CR-X del-sol 1.6 VTI
                          -TVR Speed 12 -Honda Accord Wagon 2300 VTL '97
                          -Nissan Nismo 400R -Daihatsu Opti Club Sport (2WD) 97'
                          -Tom's T020 -Toyota Starlet 3Door Turbo S '82
                          -Honda Spoon Integra Type-R -Toyota MR2 1600 G-Limited '86
                          -Mazda MX-5 C-Spec -Mazda AZ-1 '91

Komentarz

Ej Adrian jak zdobyłeś tego Nissana Datsuna ? Bo poluję na niego już od jakiegoś czasu ale w używkach niechce si pojawić. Please niech mi ktoś odpowie !!!!

Komentarz

To poluj dalej...
                              1+1=10

Komentarz

PracujÄ™...
                              X