Witam!W tym temacie chciałbym, żebyście napisali jakie macie auta w swoim wirtualnym garażu.Wystarczy sama lista, jednak jak byłby krótkie komentarze to byłoby lepiej.Ja zaczynam (po kolei, GT1). Wszystkie wozy stuningowane na maxa z RM. Zaczynam:
-Mazda Eunos Cosmo 13B Type-S CCS - Jest to moja pierwsza fura w GT1 i muszę przyznać, że jest świetna.1000kg masy i 500hp mocy robią swoje, na pierwsze auto jak znalazł.
-Mazda Demio A-Spec .Wygrałem ją w Sunday Cup. Nie sprzedawałem jej, bo zaliczyłem kilka wyścigów nią (np. FF Challenge, LightWeight Cup). Nie jest zła po tuningu.
-Chevrolet Camaro Z28 30th Anniversary - wygrana w którymś wyścigu. Niezłe auto, zaliczone nim UK vs. US i JAP vs. Us i inne.
-Nissan Silvia QS 1800cc - nic tym autem nie przejechałem. Czeka w garażu na jakiś wyścig
-Toyota Chaser LM Edition - według wielu ludzi auto prowadzi się swietnie, dla mnie średnio. Ale jest dobre, pierwsze mocniejsze wyścigi jechałęm właśnie nim.
-Mitsubishi FTO LM Edition - nie boje się stwierdzić, że to jedna z lepszych fur w całej grze. Tak jest. Ma tylko 500hp, ale przyśpieszeniem konkuruje z autami o mocy 200-300hp więcej. Prowadzi się najlepiej ze wszystkich aut w całej grze.
-TVR Cerbera LM Edition - dobre auto.
-Toyota Celica SS-II - wygrana w jakimś wyscigu. Podobnie, jak Silvią nie jeździłem nią wcale.
Honda Civic Type-R - jak ją wygrałem była różowa
-Mazda RX-7 A-Spec LM Edition - niezła fura, jak potrzebowałem hajsu to jechałęm jnią mocniejsze wyścigi.
-Mitsubishi Lancer Evolution IV GSR - nic specjalnego, dobry ale niczym się nie wyróżnia.
-Aston Martin DB-7 Coupe - kiepskie prowadzenie, moc i waga. Masakra.
-Toyota Supra Castrol GT - jechałem nią Endurance. Dobra jest.
-Nissan Silvia LM Edition - tak samo jak poprzednie auto.
-Honda CRX Del Sol LM Edition - tak się złożyło, że nie jechałem nią żadnego wyścigu.
-Dodge Viper GTS - kupiłem go na Normal Car i był za mocny
Jazda nim w tym turnieju była za łatwa, ale trudno.
-Toyota Supra RZ - cholernie szybka, ale ją prowadzić trzeba umieć :wink:
-Nissan Sil Eighty - zaliczyłem nim HardTuned World Speed Contest.
-Subaru Alcyone SVX S4 - Endurance na SS Route 11 zaliczyłem właśnie nim.
-Nissan Skyline GTR - zaje***te auto. Ale jak je dostałem to wszystkie wyścigi miałem skończone
-Nissan Nismo GTR LM - nice....
Garaż z GT2 wrzucę, jak skończę tą grę
Piszcie czy temat fajny czy nie...Pozdro :wink:
-Mazda Eunos Cosmo 13B Type-S CCS - Jest to moja pierwsza fura w GT1 i muszę przyznać, że jest świetna.1000kg masy i 500hp mocy robią swoje, na pierwsze auto jak znalazł.
-Mazda Demio A-Spec .Wygrałem ją w Sunday Cup. Nie sprzedawałem jej, bo zaliczyłem kilka wyścigów nią (np. FF Challenge, LightWeight Cup). Nie jest zła po tuningu.
-Chevrolet Camaro Z28 30th Anniversary - wygrana w którymś wyścigu. Niezłe auto, zaliczone nim UK vs. US i JAP vs. Us i inne.
-Nissan Silvia QS 1800cc - nic tym autem nie przejechałem. Czeka w garażu na jakiś wyścig

-Toyota Chaser LM Edition - według wielu ludzi auto prowadzi się swietnie, dla mnie średnio. Ale jest dobre, pierwsze mocniejsze wyścigi jechałęm właśnie nim.
-Mitsubishi FTO LM Edition - nie boje się stwierdzić, że to jedna z lepszych fur w całej grze. Tak jest. Ma tylko 500hp, ale przyśpieszeniem konkuruje z autami o mocy 200-300hp więcej. Prowadzi się najlepiej ze wszystkich aut w całej grze.
-TVR Cerbera LM Edition - dobre auto.
-Toyota Celica SS-II - wygrana w jakimś wyscigu. Podobnie, jak Silvią nie jeździłem nią wcale.
Honda Civic Type-R - jak ją wygrałem była różowa

-Mazda RX-7 A-Spec LM Edition - niezła fura, jak potrzebowałem hajsu to jechałęm jnią mocniejsze wyścigi.
-Mitsubishi Lancer Evolution IV GSR - nic specjalnego, dobry ale niczym się nie wyróżnia.
-Aston Martin DB-7 Coupe - kiepskie prowadzenie, moc i waga. Masakra.
-Toyota Supra Castrol GT - jechałem nią Endurance. Dobra jest.
-Nissan Silvia LM Edition - tak samo jak poprzednie auto.
-Honda CRX Del Sol LM Edition - tak się złożyło, że nie jechałem nią żadnego wyścigu.
-Dodge Viper GTS - kupiłem go na Normal Car i był za mocny

-Toyota Supra RZ - cholernie szybka, ale ją prowadzić trzeba umieć :wink:
-Nissan Sil Eighty - zaliczyłem nim HardTuned World Speed Contest.
-Subaru Alcyone SVX S4 - Endurance na SS Route 11 zaliczyłem właśnie nim.
-Nissan Skyline GTR - zaje***te auto. Ale jak je dostałem to wszystkie wyścigi miałem skończone

-Nissan Nismo GTR LM - nice....
Garaż z GT2 wrzucę, jak skończę tą grę

Komentarz