Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Wasz garaż w GT i GT2

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

Re: Wasz garaż w GT i GT2

Jedynka w końcu ukończona, a więc mogę pochwalić się, co ostatecznie zostało w garażu
    1. Dodge Concept Car (właściwie użyty tylko raz, dokupiłem opony RS i w sumie tyle)
    2. NISMO 400R (auto, z którego miałem najwięcej pożytku i najwięcej satysfakcji. Zrobienie nim "Normal Car" było pestką, a po wsadzeniu Turbo Lvl 4 na Test Course było sporo zabawy. Jedynie nie odchudzałem go, więc mając prawie 900KM i ponad półtora tony prowadził się w sumie nieźle )
    3. Honda Integra Type-R (jedyne auto, które kupiłem, wygrałem nim Light Weight Cup, przyjemne autko )
    4. Toyota Chaser LM Edition*
    5. Mitsubishi FTO LM Edition*
    6. TVR Cerbera LM Edition (kompletne zaskoczenie, jak najbardziej na plus. Świetne prowadzenie, przyspieszenie zaspokajające każdego. Po prostu 581KM i 900kg, mówi to samo za siebie. )
    7. Dodge Concept Car* (wygrany w zawodach, jest podkręcony do 560KM, kolor fiolet i złote felgi. Nie wyjeżdzałem nim na tor, ale myślę, że byłby równie ciekawy, co TVR)
    8. TRD 3000GT*
    9. Nissan Silvia S14 LM Edition*
    10. Nismo GT-R LM*
    11. Toyota Castrol Supra GT* (warto zaznaczyć, że jest w czarnym kolorze)

* auta, którymi w ogóle nie jeździłem

Komentarz

Cerbera masakruje jeszcze bardziej w japońskiej wersji gry - waży... 600kg jak dobrze pamiętam. Kilka aut w PAL przytyło, pamiętam że jeszcze w przypadku Demio A-Spec różnica jest spora. W PAL waży jakoś 800kg po Racing Modification a w NTSC-J... 549kg <geek> . Pewnie to samo jest w przypadku lekkich wozów typu AE86 czy CRX. Zapewne jeszcze ukończę GT1, tym razem w wersji PAL to porównam
      http://swiftclub.pl/ Aktualnie:
      GranTurismo 1 NTSC-J 100% PAL 100%
      GranTurismo 2 NTSC-U 98.2%
      GranTurismo 5 99%
      GranTurismo 6 100%

Komentarz

Tak faktycznie jest niestety -,- Jest spora różnica w zachowaniu auta i w wadze, wszystko.

Ja mam NTSC-U/C, więc u mnie Demio Aspec waży 549kg, natomiast w PALu dużo więcej i to bazuje, że Aspec jest w PALu lepszy od swoich braci Demio, natomiast w NTSC jest inaczej.
        Triatlonu LFS na demo < ZAPISY do 30 października!

Komentarz

Tym razem PAL
          01. Toyota Supra MA70 GT Turbo Limited
          02. Mazda Demio A-Spec
          03. Nissan Silvia S13 Q's 1800cc
          04. Chevrolet Camaro Z28 30th Anniversary
          05. Toyota Chaser LM Edition
          06. Dodge Viper GTS-R
          07. TVR Cerbera LM Edition
          08. Nissan Silvia S14 LM Edition
          09. Aston Martin DB7 Coupe
          10. Toyota Supra GT Castrol
          11. Honda CR-X EF-8 Si-R
          12. Mazda Eunos Roadster
          13. Mazda RX-7 A-Spec LM Edition
          14. Nissan Sileighty
          15. Toyota Sprinter Trueno AE86 GT-Apex
          16. Subaru Impreza Sedan WRX-STi Version III '96r
          17. Mitsubishi Lancer Evolution IV GSR
          18. Nissan Nismo GT-R LM
          19. Mitsubishi FTO LM Edition
          20. Nissan Skyline R32 GT-R
          21. TVR Cerbera
          22. Subaru Impreza Sedan WRX-STi Version III

Styl gry się nie zmienił, nadal starałem się grać samymi nagrodami. Kupiłem pierwszą Suprę, Imprezę '96 (nie miałem nic 4WD wtedy) i Cerberę do Normal Car. Ciekawostka - ostatnia Impreza różni się trochę od tej wcześniejszej. Jest trochę lżejsza zarówno przed, jak i po tuningu, a także ma inne kolory RM. Nie muszę dodawać chyba, która jest szybsza. Ale na liście rekordów również wisi jako Impreza '96, mimo że normalnie w garażu rocznika nie ma, w logo też nie
          http://swiftclub.pl/ Aktualnie:
          GranTurismo 1 NTSC-J 100% PAL 100%
          GranTurismo 2 NTSC-U 98.2%
          GranTurismo 5 99%
          GranTurismo 6 100%

Komentarz

Zamieszczone przez Kamil
            Styl gry się nie zmienił, nadal starałem się grać samymi nagrodami. /quote]

+1

Zamieszczone przez Kamil
            Ciekawostka - ostatnia Impreza różni się trochę od tej wcześniejszej. Jest trochę lżejsza zarówno przed, jak i po tuningu, a także ma inne kolory RM. Nie muszę dodawać chyba, która jest szybsza. Ale na liście rekordów również wisi jako Impreza '96, mimo że normalnie w garażu rocznika nie ma, w logo też nie
            Za te smaczki, ciekawostki i inne tego typu - I <3 GT <mrgreen>

Komentarz

PracujÄ™...
            X