Jakie są waszym zdaniem najlepsze auta???
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
Najlepsze auta do GT1
Zwiń
X
-
Przypomnialem sobie cos:
Jest jeszcze tvr cerbera. Nie osiaga wprawdzie maksymalnych mocy, ale... baaardzo malo wazy i na ciasnych trasach urywa leb na wysokosci jaj
Powinna miec bodajze ok. 600hp, a i waga chyba jakas zblizona. sto lat nie gralem, to juz slabo pamietam...Complex string rulez
GG - 11726632
Komentarz
-
Zamieszczone przez Kaziksmutno mi jest jak mysle, ze nie ma tego auta w GT4 ;( Mitsubishi GTO w GT 1 mialem takiego fajnego brazowego
900 koni troche slabo skrecal ale na prostej nie mial sobie rownych... GTO...GTO
ja szczerze przyznam, ze malo jest takich bardzo fajnych autek to gt1. gto, skyline i był jeszcze concept car chyba dodge. nim to była jazda. nie cierpie natomiast corvette i vipera bo ciężko się nimi steruje (napęd na tył) i trzeba kombinować by wygrać.hie hie hie
Komentarz
-
Ja najbardziej lubiałem też GTO TWIN TURBO.Na test course 400 km/h na godzinę...To była jazda!!!Ale mi w wersji NTSC skręcał fajnie.Z takich aut też lubiałem Toyotę Suprę RZ,Nissana Skyline.Też do wygrania w jakimś wyścigu była Cerbera LM Edition-to też był fajny hard,ale miała problem z prędkością pod górkę,bo za lekka...Gran Turismo rulez!!!
Komentarz
Komentarz