Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Gran Turismo 2 CHAT

Zwiń
To jest podklejony temat.
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• ignac8 myślę że jak najbardziej, jak nie teraz to potomnym się może zawsze przydać

Gdy nie wiesz dokąd iść, krzyk zmęczył cie
    Za szyjke mocno chwyć i napij się!
    Jabol punk!

Komentarz

• ignac8 Wszelkich informacji odnośnie Gran Turismo 2, emulacji i podobnych rzeczy nigdy za wiele, panie dzieju

Komentarz

• Nie spać!! Moze jakieś znowu zawody? Mam nawet pomysł hehe Tylko że może się większości nie spodobać ;p

Komentarz

• Ja bym się chętnie też dołączył, też miałem jakieś pomysły, może po Tobie bym coś zrobił
          1+1=10

Komentarz

• Zamieszczone przez ignac8 Zobacz posta
            Ja bym się chętnie też dołączył, też miałem jakieś pomysły, może po Tobie bym coś zrobił
            No i gitara Panie hehe ja mam zamiar zrobic cos co już kiedyś bylo tutaj hehe Żadne czasówki podejrzewam ze moze byc problem z chętnymi bo nie kazdy moze sobie z tym poradzić

Komentarz

• Dawać ten turniej, nawet jeżeli nie umiem w nic innego, jak wyścigi, czasówki i jazda na limicie

Komentarz

• Zamieszczone przez Toyo Zobacz posta
                Dawać ten turniej, nawet jeżeli nie umiem w nic innego, jak wyścigi, czasówki i jazda na limicie
                Pracuję nad tym

Komentarz

• Zamieszczone przez JISAW Zobacz posta

Pracuję nad tym

Pamiętaj - Grucha nie może się obudzić! A jak namierzysz tamtego chłopaka, to go sprzątnij.

Komentarz

Pracuję...
                  X