Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Wszystkie Licencje FAIL

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Wszystkie Licencje FAIL

Witam, mam taki problem, który mnie pierwszy raz spotyka.
    Gram w gt2(R) na ps2(R) i gdy mam przejechaną licencje przed czasem lub w dozwolonym czasie wyskakuje mi FAIL
    O co chodzi? Gra jakies błędy ma czy co?

@edit:
    Na emulatorze to samo obojętnie jak przejade ciągle FAIL...

Re: Wszystkie Licencje FAIL

Pewnie chodzi Ci o licencje gdzie musisz się zatrzymać na mecie ;p

Komentarz

To we wszystkich musze na mecie się zatrzymać?
      Wiem że to dziwacznie brzmi ale w gt 2 ok 8 lat temu grałem ostatni raz ;d

Komentarz

To na bank nie jest żaden błąd w grze tylko Ty robisz coś źle

Komentarz

To ktoś jeszcze pisze w tym dziale?

Co do tematu, JISAW ma rację. Ja swojego czasu, gdy dopiero poznawałem Gran Turismo 2 i sposób, w jaki się zaczyna grę, właśnie nie potrafiłem zrozumieć już pierwszych testów licencyjnych, w których jedziemy kilometrowy odcinek Toyotą Yaris, Fiatem Coupe i Nissanem Skylinem.

Włącz sobie "demonstration" testu, z którym masz problem i przypatrz się, jak jedzie bot na replayu. Jeśli na koniec odcinka toru linia mety jest bardzo gruba i w niebiesko-białą szachownicę, a bot zatrzymuje się w obrębie tej linii, oznacza to tyle, że i Ty musisz się tak zatrzymać. Tutaj najlepiej przyjrzyj się, w którym momencie bot zaczyna hamować, znajdź jakiś punkt odniesienia. Uważaj, by nie zacząć hamować zbyt późno, bo przestrzelisz linię mety. Nie hamuj też zbyt wcześnie, bo wówczas zatrzymasz się jeszcze przed linią lub tylko połową samochodu na linii, a wtedy nie zdążysz się na niej ustawić, nim minie czas na brąz.

Popróbuj, a na pewno test będzie zdany. W razie czego pisz, a będziemy dalej szukać :wink:

Komentarz

Ah Toyo tęskniłem za tymi wypowiedziami hehe zaraz cię...wiesz co hehe
            Demonstracja Ci kolego zostaje Gran Turismo 2 jak i pozostałe to nie byle gierka

Komentarz

Zamieszczone przez JISAW
              Ah Toyo tęskniłem za tymi wypowiedziami hehe zaraz cię...wiesz co hehe
              ...poklepię po plecach Tak, wiem

Komentarz

po klepie ale tam niżej trochę hahahaha XD

Komentarz

Pracuję...
                X