Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Najlepsze auto w GT 2

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Najlepsze auto w GT 2

Piszcie jakie według was the best
    "Co nie możesz zabić to wzmocnij. Baczność przemyśl, spocznij."

TOYOTA GT-ONE. Po max Tuningu i przy dobrych ustawieniach duuuużo lepsza od Escudo...ale trza uważac żeby nie zrobic nią bączka.

Komentarz

Własnie w tym problem. Escudo ma napęd na 4 koła ale sprawdzę tą TOYOTĘ
      "Co nie możesz zabić to wzmocnij. Baczność przemyśl, spocznij."

Komentarz

Re: Najlepsze auto w GT 2

Moim zdaniem najlepszy samochód to JAGUAR XJ220 jest on ładny zwłaszcza najfajniejsze jest to że jest taki szeroki ale po podrasowaniu ma on 980hp+ i dzwięk który się z niego wydobywa jest podobny jak do BMW M5 LUB M6 w realu po prostu cudo

Komentarz

Bzdura, nic nie przebije Escudo... (Niestety)
          Honda

Komentarz

podzielam zdanie spoona escudo jest najszybsze sam dzisiaj pobilem nim swoj rekord pojechalem 506km/h a jakis polak wykrzesal z niego niecale 700km/h

Gdy nie wiesz dokąd iść, krzyk zmęczył cie
            Za szyjke mocno chwyć i napij się!
            Jabol punk!

Komentarz

Tym polakiem jest Artur Celes ze Strzelec Opolskich.
              Gram w GT już 15 lat

Komentarz

Chodziłem do Strzelec Opolskich do szkoły

Komentarz

najlepsze jest oczywiscie latajace escudo

Komentarz

jasne ze escudo... bo jest wszechstronne

Komentarz

Z tego co pamiętam jak sam osobiście grałem w GT2 to ESCUDO wycisnołem coś 654km/h i dalej się nie da! Bo samochód warjuje! sprawdzałem to wszystko na acade disc! Na torze MOTOR SPORT LAND! Wyjechałem nim za ekran! Samochód był ustawiony na max speed! Na 4 biegu czy 5 zrobił te 650km/h! Żeby było mało t zrobiłem to samo: VIPER GTS full tuning viperami wyścigowymi, Suprą RZ, HKS Drag 180sx, Tym drugim samochodem ze stajni suzuki CULTUS czy jakoś tak się to pisze! Reguła jest taka samochód nie może należeć do tych super niskich wózków i najlepiej jak ma więcej mocy 650km to minimum!

Komentarz

Moim zdaniem nie ma w tej grze jednego najlepszego auta. Ja samochody dobieram odpowiednio do wyścigów i do rywali. Ja mam kilka ulubionych samochodów, ale nie będe ich wymieniał, bo szkoda czasu. Najszybsze są Escudo i GT-ONE. Ale są równierz bardziej sterowne (GT-ONE czasami lubi spinować, a Escudo trzeba umieć prowadzić, by nie obijać się o bandy). Nie narzekam też na R390 i inne LM Edition.

Komentarz

GT-ONE Road Version 975hp

...bylaby najlepszym autem w grze gdyby nie to ze nie mozna zmieniac ustawien skrzydel. ze swoimi standardowymi skrzydlami na torze jest nieco szybsza od zwyklej GT-ONE ....a czasem na bardziej kretych torach i wolniejsza. Dla porownania na Rome Circuit GT-ONE RV jest srednio wolniejsza od GT-ONE '98 o jakies 2s na jednym kolku. podobnie jest na Trial Mountain. Mimo ze jest mocniejsza o 300hp od swojej wyscigowej siostry to ta moc nie przeklada sie na osiagi. Czesto po prostu brakuje trakcji. Brak docisku na tylna i przednia os sprawia ze np na Laguna Seca szybki zakret w lewo przed gora i slynna szykana pokonuje z predkoscia mniejsza nawet o 30km/h...

Oczywiscie GT-ONE RV jest szybsze na wielu torach ...ale niestety na kretych sekcjach przegrywa ze slabszymi bolidami. Ogromna MOC to nie wszystko

Komentarz

Dlatego sie tak uparłem na GT-ONE TS020 (temat "Fatum"). Zwykła Road Version nie ma w sobie 'tego czegoś' czym przyciąga TS020.

Komentarz

podaj mi jej parametry... hp, kgm, kg

Komentarz

PracujÄ™...
                              X