auto Najlepsze powinno byc jak najbardziej wszechstronne... a Escudo spelnia te wymagania. Bo pojedziesz nim na rajdach, wygrasz na prostej i w zakretach. W dodatku naped 4x4 sprawia ze auto jest stabilne i latwo sie prowadzi (jak na prawie 1000hp). :wink:
Dla mnie najlepszym autem jest Escudo. Dlaczego ? Bo można nim spokojnie wygrać rajdy i normalne wyścigi po trasie , do tego ładnie się prowadzi oraz niezłe wygląda. Drugim autem jest [R]Daishin Silvia GT '99 może nie jest najszybszym autem (zaledwie 413HP) ale jest za to stabilne, ładne i można nim wygrać wyścigi z dużo lepszymi autami.
PS:Narazie jestem na początku gry więc wszystkich aut nie znam wypowiedziałem się o autach którymi jeździłem lub posiadam.
Zamiast pisać bezsensowny post lepiej odpowiedział byś na mój post mistrzu.
Z tego co wiem to nie ma tematu o autach danej klasie więc napisałem go tu nie zakładając kolejnego niepotrzebnego tematu.
Szanowny thooorn'ie, zastanów się przez chwilę....CZY TOBIE SIĘ NIGDY NIE ZDARZYŁO POPEŁNIĆ BŁĘDU ?
Wybacz, że się mieszam, ale od jakiegoś czasu czytam te tematy i zauważyłem, że wszystko przeszkadza i jest złe, a sam już nie pamiętasz Swoich archeologicznych wyczynów na początku.....
Komentarz