Po stuningowaniu Skyline'a R33 GT-R i "ustawieniu ustawień" stwierdzam, że 400km/h da się osiągnąć tylko w dłuuugim tunelu aero-dynamicznym. Bez tunelu prędkość, którą da się osiągnąć to ~370km/h.
Masz farta... to moja ulubiona bryka dokładniej... Skyline GT-R V-spec(R34.J)'99 Po full tuningu ma 774 konie i 1332 kg jak napisał spoon z rywalami gdy się schowasz za dragiem to może tyle wyciągniesz bez nich ledwie 356km/h ...przy moich ustawieniach które mecze nie od dzisiaj wyciąga 376 na godzinę na "Test Course" z Manualną skrzynią biegów Ustawienia...
Suspenion front rear
Gear
1st 3.030 4th 1.176
2nd 2.186 5th 0.919
3rd 1.572 6th 0.740
Final 3.545
Auto setup 22
Areodynamic
down force front 0.15 rear 0.25
other LSD initial po 6 LSD accal po 56 LSD Decal po 16 ASCC 101 TSCC 2
i takim sposobem wyciagniemy niego 376 jak ktos ma lepsza propozycje to mowic ...
Dzięki zaraz wyprubuje te ustawienia......A jak sądzicie czy w Gran Turismo 2 Toyoto Supra jest fajna czy raczej do bani Bo dzisiaj jak mi sie nudziło to sobie ją kupiłem i stiuningowałem i.............na prostej nawet dobra tylko nie wiem jak na zakrętach.....Ale ogulnie jest spox
niewiem....jakos nie przepadam za toyotą ..... ale supra jest fajna.... teraz wezme się za alltezze .... ta ktora sie gdzies dostaje...swietnie wyglada a przy okazji moze bedzie dobrze jezdzic
Komentarz