Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Muscle car

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Muscle car

Wie ktoś jak zdobyć Lotusa Europę bo obawiam sie że to niemożliwe,albo Lancię Stratos.
    "Co nie możesz zabić to wzmocnij. Baczność przemyśl, spocznij."

Re: Muscle car

Stratos zdobywasz w Endurace tym gdzie jest 50 laps a Lotusa kiedyś miałem.....ale nie pamiętam skąd ..... zobaczę to ci powiem
    Gram w to 5 raz Obecnie 99.08%

http://www.photomoment.er.pl

Komentarz

Europę mozna wygrać za wyścig Historic Car Cup na torze Rome Circuit. Bodajże :wink:

Komentarz

Właśnie AMW wiesz może jaką furą idzie ten drugi wyścig w Historic car cup przejść bo za chiny nie mogę wyprzedzić tego forda gt40 i zawsze jestem drugi.

Komentarz

Ja tam go rozłożyłem i rozkładam Doge'em Concept Car'em....ale tym bez LM Edition..... niepamiętam niestety gdzie go dostałem może ktoś wie... po odpowiednim tuningu ma 283 konie o rozkłada ford bynajmniej w moich rękach....oile się nie myle to tu na forum jest gdzieś napisane gdzie się co zdobywa pozdro
          Gram w to 5 raz Obecnie 99.08%

http://www.photomoment.er.pl

Komentarz

ego Dodge'a można dostac za zdobycie jakieś licencji całej na złoto

Komentarz

Zamieszczone przez playstatman
              Właśnie AMW wiesz może jaką furą idzie ten drugi wyścig w Historic car cup przejść bo za chiny nie mogę wyprzedzić tego forda gt40 i zawsze jestem drugi.
              Dokładnie miałem tak samo jak kiedyś przechodziłem GT2. Ja i mój brat męczyliśmy sie z tym GT40,dlatego ci sie nie dziwie. Teraz to nie stanowi dla mnie problemu. Nie wiem w jakiej częsci gry jesteś, ale spróbuj podrasować jakis wczesniej wygrany samochód, lub w miare mozliwosci kupic coś taniego. I pamietaj o kupieniu opon slicków - dwa razy lepsza przyczepność.

Zamieszczone przez kyjgel
              ego Dodge'a można dostac za zdobycie jakieś licencji całej na złoto
              Chyba za licencje A :wink:

Komentarz

Playstatman - CZY TY ISTOTO NIE UMIESZ SZUKAć NA FORUM? BYłA NAPISANA LISTA SAMOCHODóW ZA WYŚCIGI!
                1+1=10

Komentarz

Umiem szukać istoto bo całe GT2 prize list przeczytałem ale mi chodziło o to że nie mogę przejść tego wyścigu z gt40 na czele i pytałem jaką furą najlepiej więc się nie czepiaj

Komentarz

Zamieszczone przez ignac8
                    Playstatman - CZY TY ISTOTO NIE UMIESZ SZUKAć NA FORUM? BYłA NAPISANA LISTA SAMOCHODóW ZA WYŚCIGI!
                    ignac8 juz troche przesadzasz z tymi obrazami. Od kilku dni jestem na forum, ale zauważyłem już ze drugi raz czepiasz sie tego uzytkownika. Jak szuka on rady to sie pyta pomocnych ludzi, bo po co ma szukać w googlach itp. jak na miejscu moze znaleźć odpowiedź. Ja tam moge napisać coś zawsze, jakiś post i odpowiadać na błahe pytania. Jak Ci to przeszkadza to nie przejmuj sie tym. Aha no i czytaj uważnie posty i nie pisz Capsem jesli mozna. Dzieki za wyrozumiałość, jezeli ja Cie obraziłem to przepraszam :wink:
                    PS.playstatman spróbuj tak jak Ci pisałem wczesniej: podrasować jakis samochód i dokupić do niego kilka pomocnych części (np. slicki)

Komentarz

Zamieszczone przez playstatman
                      Tam jest ograniczenie mocy do 295hp. Dopakuj więc jakąś furę do tej mocy i śmigaj. Polecam 4x4 bo lepiej się prowadzą.
                      Jeśli twoja fura ma 297hp lub 298hp to nieszkodzi--konsola powinna ci pozwolić na udział w tym wyścigu. Wcale nie musisz mieć historycznego (starego rocznikowo auta), musisz mieć odpowiednią moc. Zmniejszenie wagi też daje lepsze osiągi.
                      Gram w GT już 15 lat

Komentarz

Dzięki wam za rady. Już przeszedłem ten wyścug hondą s2000 i o dziwo zamiast tego gt40 wystartowała lancia stratos więc nie miałem z nią problemów.

Komentarz

Myślisz że można wystartować w wyscigu jeśli się ma minimalnie więcej koni ? Bo mi nigdy konsola na to nie pozwoliła i jestem ciekawy czy rzeczywiście da radę

Komentarz

Moze mial na mysli roznice miedzy moca widoczna w garazu i w wyscigu..
                            edit: sie rozpedzilem i nie zauwazylem ze to dzial GT1 i GT2 a tam to nie pamietam jak jest
                            maruda
                            A-spec 17,839 km

Komentarz

rzeczywiście jest coś takiego że np.: kiedy kupuję sobie peugeota w specialach to widać że ma 295hp a w garażu jego horsepower zwiększa się do 395hp. Jest tak z większością rajdowych samochodzików. Jak myślicie czym to jest spowodowane ?

Komentarz

Pracuję...
                              X