Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Muscle car

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

Re: Muscle car

Nooo. Za drugim podejściem ją zdobyłem bo pojechałem Fordem gt40. Wcześniej jechałem Nissanem Silihoutem Formulą i tego Vipera GT-S. A o co chodzi z tym arcade disc?

EDIT by Serwer:
    Bo będę mistrzem gdy przejadę GT World League czy jakoś tak. A z tym arcade to coś odblokowałem czy co?

1. Edytuj stare posty dodając nową treść bo się robi syf.
    2. Bez OT. To nie temat o tym o co chodzi w arcade disc czy odblokowaniu. Dalsze takie posty będą usuwane, a wkrótce posypią się ostrzeżenia.
    Moderator Serwer
    "Co nie możesz zabić to wzmocnij. Baczność przemyśl, spocznij."

Komentarz

Zamieszczone przez playstatman
      A o co chodzi z tym arcade disc?
      Nie, nie, nie. W Arcade Disc nic sie nie odblokowało. Przytoczyłem ten cytat z gry celem gratulacji. W tym poście:

Zamieszczone przez Toyo
      No to congratulations. You are world champion! Check your godies in Arcade Disc!!! Ile sie musiałeś męczć?
      zwyczajnie żartowałem gratulując ci. Poprostu wiem jak to jest, jak się jedzie godzine celem zdobycia upatrzonej bryki, a zdobywamy ciągle co innego. Więc jeszcze raz gratuluje.

Komentarz

Kurde... temat brzmi Muscle Car a wy tu o pierdach gadacie wiec, kontynuując temat...

ktory muscle car zawarty w GT2 najbardziej sie Wam podoba i dlaczego?
        mnie najbardziej podoba sie Corvette 427 Stingray '69. Czysta moc i ta linia...

jaki jeszcze Muscle Car powinien sie znalezc w GT2? (gdyby mogl...) :wink:
        wg mnie zabraklo Pontiac'ów...

Komentarz

Zdecydowanie Pontiaci mogłyby być.

Komentarz

Chevelle Malibu, Mustang 427 Boss, Mercury Cougar, Oldsmobile 442, Plymouth Barracuda.... to kilka takich ktorymi z checia bym pojezdzil

Komentarz

Pracuję...
            X