Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Jaguar XJ220 w gt2

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Jaguar XJ220 w gt2

Ostatnio kupilem sobie jaguara xj220 (tak dla zabawy) i zobaczylem ze mozna dac mu kopa (standard ok 500hp) i sobie go stuningowalem do ok 1000hp idzie jak burza a sama jazda to przyjemność i jeszcze jak jedziesz i masz kamerę na zewnątrz fajnie widać jaki jest szeroki pozdr (polecam ten wóz)

Re: Jaguar XJ220 w gt2

wg mnie samochod jest troche dziwny... nawet gdy w nim pogrzebalem mial ciagla tendencje do wpadania w poslizgi ...i to w takich momentach kiedy akurat sie tego czlowiek nie spodziewa

na prostej to tak... osiagi porownywalne do najlepszych choc jest od nich ciezszy

Komentarz

gdybym musial go ocenic to dostalby u mnie 6/10

jak na prawie 1000hp to jest po prostu WOLNY.

Komentarz

Nie wiem dlaczego, ale ja tam za bardzo nie przepadam za tym wózkiem. Jakbym musiał, to mógłbym nim jechac, ale mnie do niego nie ciągnie.

Komentarz

Mi się też nie opatrzył. Za dużo na papierze, za mało na trasie.

Komentarz

auto bylo budowane w latach gdzie tylko ilosc koni pod maska byla wazna. dlatego prowadzi sie jak sklep a ilosc koni wcale nie przeklada sie na jego osiagi

Komentarz

Ja też się mocno rozczarowałem jego niezbyt chwalebnymi osiągami. Na standardowych ustawieniach w All Stars, ani w World Cup szans nie ma...

Komentarz

Ee....w końcu mówicie o zwycięzcy LM Autko zakupiłem z powodu tego że po prostu musi być a walka z nim na zakrętach to czysta przyjemność
                "Racing, competing, it's in my blood. It's part of me, it's part of my life; I have been doing it all my life and it stands out above everything else"

Komentarz

XJ 220 fajnie driftuje

Komentarz

Według mnie ten samochód jest dobry na wyścigi z ograniczeniami mocy (np. do 600 ps). Nie wiem, jakby sobie dawał radę w All Stars, nie jechałem nim tam.

Komentarz

Pracuję...
                    X