Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Problem z Lancerem

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Problem z Lancerem

Mam uciazliwy probelm. Kupiłem Lancera Evo VI RS i zawsze po dodaniu turbiny jego predkosc nie przekracza 200 km/h. Wyglada tak jakby byl na za wysokich obrotach i schodzi ponizej 7 tys. Przez to zwalniam i w konsekwencji trace predkosc. Co z tego ze na zakretach wymiata skoro na prostej nie cisne conajmniej 290 km/h . Błagam Pomóżcie??!!!

Ps Jestem w tej gry newbie[3 dni gram] wiec zrozumcie jesli to jakis prosty problem.

Re: Problem z Lancerem

Kup do niego "fully customized gear" czy jakoś tak i zmień "auto setup" w ustawieniach jego przed wyścigiem na większy.
    1+1=10

Komentarz

Fachura z ciebie ignac8. Miales racje. Co prawda troszke kosztem przyspiesznie [ale niewiele] ale na prostych powyzej 315 km /h!!! Wielkie dzienki!

Komentarz

podobna rzecz sie dzieje po zakupie sprzegla czy kola zamachowego... skrzynia drastycznie sie skraca. dlatego trzeba zakupic full customize gearbox :wink: ...i problem znika bo wtedy mozesz sobie do woli ustawiac przelozenia zaleznie od potrzeb.

Komentarz

..ale zawsze mozna to nadrobic bialymi felgami ktore drastycznie wydluzaja skrzynie!

edit
          Dobra.. nie bede taki.
          Pewnie kupujac sprzeglo i kolo zamachowe, kupiles tez krotka skrzynie przy okazji. To jedyna mozliwosc "drastycznego skrocenia sie skrzyni". Sprzeglo i kolo zamachowe ma taki sam plyw na przelozenia skrzyni co lusterko wteczne czy skora na kierownicy. Jedyna roznice jaka mozna zauwazyc to szybsza zmiana biegow (sprzeglo) i lepsze wchodzenie na obroty (kolo zamachowe)
          maruda
          A-spec 17,839 km

Komentarz

tak... a gdy dolejesz paliwa rakietowego Lancer bedzie szybszy od Escudo

Komentarz

....i własnie wtedy się obudzisz.....

Komentarz

Ja miałem podobny problem z HKS-em. Ale Auto-Setup załatwił sprawę. Jeszcze mam pytanie, a nie chcę zakładać nowego tematu. Otóż jakieś 4 lata temu w GT2 sprawiłem sobie Mitsubishi Trampio FTO (ze Special Line Up). Chodził dobrze, jednak po jakimś czasie coś się z nim stało. Jeździł tak wolno, że chyba by mnie nawet rowerzysta wyprzedził. Nie mogłem wygrać nawet w Sunday Cup z jakimiś Mini Cooperami. Czy wie ktoś o co chodziło?

Komentarz

Zamieszczone przez Toyo
                  Nie mogłem wygrać nawet w Sunday Cup z jakimiś Mini Cooperami. Czy wie ktoś o co chodziło?
                  Albo jechałeś na wstecznym, albo zablokowałeś ręczny, innych możliwości NIE MA

Pozdrawiam

Komentarz

Normlanie ciął grubo ponad 260. A później coś około 140. I to na bank nie był wsteczny ani ręczny.

Komentarz

kup skrzynie biegow Full cos tam.... Evo zjada Mini na sniadanie

Komentarz

A może masz prędkościomierz w milach xD.Bo by wnikało z tego,że jedziesz na pierwszym,maksymalnie na drugim biegu jak 140 km/h xD

Komentarz

To nawet nie wchodzi w gre. Licznik w km/h. Biegi normalnie wchodziły do 6, ale przy ostatnim jechałem gdzieś koło 120 km/h (normalnie ok. 280 km/h). I na pewno bym zauważył, że samochód jedzie szybko (gdyby miał mph). Samochód wlókł się jak ślimok. Biegi wchodziły normalnie. Czy w GT2 zurzywają się opony (nie na endurance)?

Komentarz

yyyyyyy......odpowiedź brzmi NIE .Podaj moc i wersje Lancera .Ja lookne u siebie jak to wygląda

Komentarz

Czyli opony można wykluczyć. A to nie był Lancer, a [R] Taevon Trampio FTO.

Komentarz

Pracuję...
                              X