Prześladuje mnie jakieś fatum. Gram w GT2 na emulatorze (niestety). Biorę udział w Gran Turism World Cup, celem wygrania GT-ONE TS020. Jednak zonk. 15 razy pod rząd zdobyłem 12 Calsoniców, 2 Mugeny i Nissana R390. Też miewacie takie "serie"?
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
Fatum
Zwiń
Ten temat jest zamknięty
X
X
-
Re: Fatum
Ja pamietam ze kiedys chcialem zdobyc HKS Drag 180 SX na Turbo Tuned Cup na trasie Test Course.I tak sie gierka uparla ze ciagle mi dawala tego Mine's Lancera a nie Dragstera na ktorego liczylem.
Albo tez scigalem sie na Endurance Apricot Hill . Jechalem wtedy [R]Oplem Tigra Ice Race Car ( czy jakos tak nie pamietam dokladnie) . Wygralem na luzie majac przewage ok. 4 okrazen . Liczylem ze dostane jakas zaje...ta furke a co sie okazalo ... ze dostalem Lancie Stratosa Rally . Kurcze od razu go sprzedalem bo juz do Dirt'a mialem Escudo
Pozdro dla Wszystkich Fanow Gier z Serii Gran Turismo !!!!!
-
To mozna powiedzieć, że nie jestem sam. Ale jak jeszcze play mi działał, to jakoś TS020 zdobywałem od razu, jak brałem udział w GT World Cup. A teraz na emulatorze za cholerę wózka zdobyć nie mogę. Już 15 raz z rzędu. Jutro pewno będzie i 16. Już na widok Calsonica dostaję drgawek :wink:
P.S. Na Apricot Hill 200 km są do zdobycia dwa auta. Lancia Stratos i [R] Viper GTS-R. Nawet fajny. A HKS-a zdobędziesz bodajże na Laguna Seca w serii JAP vs. US. Ale już nie pamiętam. Na Test Course w Tuned Turbo jest do zdobycia Mines Lancer Evo, a raz chyba zdobyłem HKS R33 Drag. Ale ten akurat gorszy od 180 SX.
Komentarz
-
No wlasnie mialem tego R33 Drag i w ogole mi sie nie spodobal . Strasznie trudno bylo nim w zakrety na Test Course wchodzic , zawsze sie o bande obijalem albo musialem porzadnie hamowac . Dla mnie to te wszystkie Skyline'y czyli Calsonic , Zexel , Unisa Jecs to w ogole niczym sie nie roznia . No chyba ze sie myle bo nie robilem pomiedzy nimi takich dokladnych testow . Jakby co to mnie poprawiajciePozdro dla Wszystkich Fanow Gier z Serii Gran Turismo !!!!!
Komentarz
-
R33 Drag bardzo nie przypadł mi do gustu. I w porównaniu do 180 SX po prostu WYSIADA. Po modyfikacjach i innych zmianach wyciąga ledwo 405 km/h. Jeżeli chodzi o samochody GT500, to najbardziej lubie Supry (Denso Sard, Castrol Tom's itd.). Ale Nissany według mnie też niczego sobie. Mam też STP Taisana, ale lepsza Oreca.
P.S. Właśnie 16 (!!!) raz z rzędu nie zdobyłem TS020 W GTWC. I znowu ten debilny Calsonic !!!!!!!!!!
Komentarz
-
Hahahahah , no to chyba nikt nie ma tutaj takiego pecha jak ty !! xD
A co do Supry to moim ulubionÄ… byl TRD3000GT . Moze i nie byl jakims tam szybciorem ale ogolnie mi sie podobal .
P.S - Wspolczuje ci Toyo tego pecha . Moze za 17. razem ci sie udaZycze ci powodzenia ;P
Pozdro dla Wszystkich Fanow Gier z Serii Gran Turismo !!!!!
Komentarz
Komentarz