Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Fatum

Zwiń
Ten temat jest zamknięty
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

Re: Fatum

Sciagam z neta nowego bo mam skonfigurowane tylko na pliki obrazu a plytka jest strasznie porysowana i zacina sie po wybraniu "Start Game" . Ale odpalilem wczesniej Tekkena 3 i ladnie wszystko smigalo
    Pozdro dla Wszystkich Fanow Gier z Serii Gran Turismo !!!!!

Komentarz

Czyli powinno być wporządku. Ja mam ustawione pod granie prosto z płyty. I jest super.

Komentarz

o czym wy gadacie?? gdy skonfigurujesz ePSXe to nie wazne czy odpalasz z plyty czy z obrazu. gra wyglada tak samo dobrze... z kim ja tu pracuje? macie na dole foto. klikasz na ISO jak chcesz z obrazu, wyszukujesz obraz z plyty i jazda a jak z plyty to run cd-rom opcja run BIOS to wejscie na memorke...

a z ta GT-ONE TS020 wprowadziliscie mnie w blad. myslalem ze chodzi wam o wersje z '99 (ktorej nie ma do zdobycia w tych zawodach). z tad sie dziwilem o co wam chodzi i dlaczego macie takie problemy ze zdobyciem GT-ONE. GT-ONE '98 u mnie wyskakuje co 3-4 wyscig. zdobylem ja prawie na samym poczatku gry... czyli jakis rok temu

Komentarz

Zamieszczone przez thooorn
          o czym wy gadacie?? gdy skonfigurujesz ePSXe to nie wazne czy odpalasz z plyty czy z obrazu. gra wyglada tak samo dobrze...
          Mnie nie chodzi o jakość gry, tylko o to, czy chce sie grać z płyty czy z ISO. Bo ja mam płyte, więc mam skonfigurowne pod granie bezpośrednio z płyty.

a z ta GT-ONE TS020 wprowadziliscie mnie w blad. myslalem ze chodzi wam o wersje z '99 (ktorej nie ma do zdobycia w tych zawodach).
          Czyli wychodzi na to, że przy pisaniu nazw niektóych aut trzeba pisać roczniki. Ja chciałem zdobyć '98.

GT-ONE '98 u mnie wyskakuje co 3-4 wyscig. zdobylem ja prawie na samym poczatku gry... czyli jakis rok temu
          U mnie jeszcze na playu też nie miałem problemów z jej zdobyciem. Pamiętam, ze jak pierwszy raz wystartowałem (na playu), to zdobyłem Calsonica, a za drugim TS020 '98. A emulator sie uparł i musiałem próbować 24 razy :wink:

Komentarz

Zamieszczone przez Toyo
            Mnie nie chodzi o jakość gry, tylko o to, czy chce sie grać z płyty czy z ISO. Bo ja mam płyte, więc mam skonfigurowne pod granie bezpośrednio z płyty.
            konfiguracja emulatora jest ogolna. nie konfigurujesz pod to z czego chcesz odpalac po skonfigurowaniu wybierasz sobie zrodlo... za kazdym razem... patrz na foto na gorze

Komentarz

Możesz wybrać żeby odpaliło z płyty albo z pliku .ISO.To ylko zależy od Ciebie

Komentarz

patrz na foto na gorze

Po co mi to foto, skoro MAM tego emulatora . Przecież wiem co i jak. Nie jestem noobem.

Komentarz

Jo tam nie wiem.JA gram na PSXeven i nie narzekam

Komentarz

Lepiej z ISO, plyta jest wolniejsza niż dysk twardy. A co do wersji gt-one są trzy:
                    1. Do kupienia drogowa
                    2. Do wygrania w licencji rajdowa
                    3. Do wygrania w mistrzostwach rajdowa
                    1+1=10

Komentarz

Wiele osób poleca grać z ISO, bo nie ma przestojów spowodowanych rozruchem czytnika. Jednak ja na granie z płyty nie narzekam. Czasami jak zrobie dłuższą pauzę, to muszę chwilkę poczekać, aż sie rozrusza. Ale ISO nie potrzebuje, bo po co mi.

Najbardziej lubie tą TS020 98. Nie chodzi mi o to, że na drugą, czyli 99, trzeba zdobyć S Licencje na gold. Poprostu 98 bardziej mi sie podoba.

Komentarz

ja obie plyty GT2 mam na dysku jako obraz.. gra dziala plynnie bez zadnych przyciec

Komentarz

No ja czasemi muszę tklo poczekać,bale to żadko kiedy mam czarny obraz i czekam dosłownie 30 sekund.i jest wszystko okey

Komentarz

Pojedź Suzukim Escudo Pikes Peak Version (kosiarą) a na pewno wygrzasz tą Toyotę (mi się za chyba drugim razem udało).
                            "Co nie możesz zabić to wzmocnij. Baczność przemyśl, spocznij."

Komentarz

dzieci NEO... jakbys czytal posty to bys wiedzial ze juz dawno ja wygral

Komentarz

Przyjdzie i nawet nie przeczyta całego tematu...

Komentarz

Pracuję...
                                X