Boże ludzie przestańcie się żreć. Zamiast sprostować niejasności, tylko pogarszacie sprawę.
Sorry Ale ja go przeprosiłem i powiedziałem o co chodzi, że go nie zrozumiałem i wyjaśniłem mu co dla mnie te emoty oznaczają. Czyli bądź co bądź dlaczego zaistniało to nieporozumienie. A on dalej to kontynuował. Więc odpowiedziałem mu na pytanie i napisałem żebyśmy skończyli tą dyskusję bo do niczego nie prowadzi. I wydaje mi sie że sprawa jest wyjaśniona i zamknięta, tak więc wydaje mi sie że niepotrzebnie pisałeś posta (oczywiście bez obrazy). I mam nadzieje że to już koniec OT i zaczniemy pisać na temat.
Kurde... trochę długo nad tym myślałem, ale czy nie wydaje wam się, że do tych wspominanych samochodów można by było jeszcze dodać Hondę Beat ? ten samochód niby jest dobry z tych 'lightweight', a tak naprawdę to ten samochód nie reprezentuje niczym siebie.. co wy na to ? :mrgreen:
To nie chodzi tylko o ilość hp. Ogólnie o prowadzenie, wygląd zewnętrzy, itd. Moc swoją drogą :wink: Poza tym Mini to legenda motoryzacji, więc nie uważam go za najgorszego.
Komentarz