Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

!!!! WSZYSTKO O SAMOCHODACH !!!!!!

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

Re: !!!! WSZYSTKO O SAMOCHODACH !!!!!!

Jeśli mowa o cheatach, to zauważyłem, że najbardziej czitują (i nawet nie próbują tego ukrywać) gracze anglojęzyczni. Bo nie mogę powiedzieć, że to są akurat Anglicy. Na przykład jak ostatnio grałem w cs na jakimś rumuńskim serwerze, to było w cholerę anglojęzycznych cheaterów. Pamiętam jak się z nimi wyzywałem.

Nie róbmy już OT.

Komentarz

Tak wiem, cheaty sa złe, ale jak przeszedłem gierke chyba juz ze 100 razy i teraz gram po 4 latach od zera i nie chciało mi się już jezdzić ze swiadomoscia ze i tak zdobede wszystko co bede chcial, więc wrucilem sobie niektore furki do garazu i to tyle, a no i kase zebym mogl sobie kupic niektore salonowki. Myśle że jak juz ktos przeszedl gre x razy to juz może sobie nastepnym razem zacheatowac z takim czyms. szczególnie nie chcialo mi sie juz jezdzic enduranców. A do tego po sciagnieciu gierki wszedłem na to forum i zauważyłem ze się sciagacie, to potrzebowałem pilnie kase i samochody gry mam na dzień dzisiejszy jakies 15% i pewnie więcej nie bedzie, bo jak juz gram, to tylko time trail. Aha, do tego jescze chciałem bardzo mieć tego mercedesa clk dtm (chyba)
      Właśnie przeczytałeś mój opis

Komentarz

Poszukuje Nissana R390 GT1 Race Car '97 (czerwono-czarny). Jesli ktos go ma to prosze o save'a. PC, PAL, ePSXe

Komentarz

Więc skoro nie ma chętnych, to pozostaje ci chyba jechać to endurance co najmniej 2 razy (bo za pierwszym pewnie będzie co innego, ach ta złośliwość rzeczy martwych).

Komentarz

Jakos nie mam na to ochoty Ostatnio jechalem na GW Endurace Toyota GT-One '98. Chyba najlepszy bolid do tego Endurace. Pare razy juz robilem ale jakos nie mam szczescia do tego Nissana

Komentarz

To ja akurat miałem wyjątkowe szczęście i trafiłem za pierwszym i jedynym do tej pory razem. Może dlatego, że nie wiedziałem, że jest on tam do wygrania...

Komentarz

Clio V6... 505hp MR. Kiedys fatalnie jezdzilo mi sie tym "gocartem". Od tamtej pory jakos ja omijalem. Dzisiaj nia troche pojezdzilem i jest ok. Co ciekawe, na RRV jest wolniejsza od Matsuto-Kiyoshi a jest przeciez duzo mocniejsza.

Komentarz

Ja tam Clio nigdy nie lubiłem jeździć. Takie nijakie auto.

Komentarz

A co powiecie o Muscle Cars? Kilka ich mamy w GT2. Moje ulubione to 427 Stingray '69, Challenger, GT40, Cuda '70, Cobra 427 '67.

Komentarz

Muscle Cary są super. Jedynie Shelby 500 trochę mi nie pasuje, ale wszystkie inne ok.

Komentarz

Dzisiaj znow probowalem pokonac GT-One na Red Rock Valley Speedway samochodem w granicach 400HP.

Proba nr:
                        1. R Delta HF Integrale 401 HP 4WD... kiepski pomysl. Nawet nie startowalem nia. Czasy ok. 1:15.

2. R RX-7 Touring-X '96 411HP 1158kg... Nie dalem rady. Nie mialem zadnej sytuacji zeby wyprzedzic GT-One. Czasy ok. 1:11.0

3. R RX-7 A-Spec '96 414HP 1086kg... Nieco lepsza. Lepszy przebieg mocy na wykresie. praktycznie od 6900 do konca mam pelna moc. Czasy na poziomie 1:10,5-1:11,0 jednak nie pozwolily na wygranie z GT-One.

4. R Daishin Silvia GT '99 413HP 980kg... No i mam :mrgreen: Taka sama waga co Amemiya. Przebieg krzywych mocy i momentu nieco inny. Czasy 1:08,5-1:09,5 spokojnie wystarczyly. Juz po drugim okrazeniu bylem z przodu :mrgreen:

Komentarz

Takimi samochodami z GT-One można wygrać szczególnie na krętych torach. Bo na długich prostych GT-One będzie od nas szybsza, czy tego chcemy, czy nie.

Komentarz

Co ciekawe, RRV jest jedna z najszybszych tras w grze. Bardzo wysoka srednia predkosc w porownaniu do innych torow. Wiec Daishin Silvia GT jest najslabszym samochodem ktory moze wygrac z GT-One na Red Rock Valley Speedway. Jest jeszcze Xanavi Silvia GT ale to tylko klon Daishina. 413HP vs 672HP. Kto da mniej? :mrgreen:

Komentarz

Bo Red Rock jest w stylu speedway. Nachylone, szerokie łuki i długie proste. Na nachylonym szybkim łuku pojedziesz szybciej niż na "płaskim". I dlatego wygranie tutaj z GT-One takim samochodem jest nie lada wyczynem. Ja na tym torze GT-One pokonałem Mazdą RX-7 LM. Być może dlatego tak słabo, bo po prostu nie próbowałem żadnym innym.

Komentarz

Pewien kolega z Naszego forum podsunal mi pewien pomysl. Oto jego skutki :mrgreen:

Nissan R390 GT1 RoadCar '97 351HP. To chyba juz ostateczne minium, ktorym mozna (w walce fair play) wygrac z GT-One.

Komentarz

Pracuję...
                                X