No to teraz zaskoczę Cię jeszcze bardziej i chyba nie tylko Ciebie
Właśnie wygrałem RRV z GT-One i GT 40 autem o mocy hehe 262Hp
Nie mówię że było lekko bo musiałem dosłownie walczyć i blokować przeciwnika, ale jednak da się wygrać :mrgreen:
Wydaje mi sie to malo mozliwe zebys nadazyl za GT-One tym kaszlakiem ...w walce jeden na jeden.
Właśnie wstawiłem zapisany replay na Youtube pt. Dodge Concept GT2, tylko jakośc słaba no i "no sound"
No to teraz zaskoczę Cię jeszcze bardziej i chyba nie tylko Ciebie
Właśnie wygrałem RRV z GT-One i GT 40 autem o mocy hehe 262Hp
Nie mówię że było lekko bo musiałem dosłownie walczyć i blokować przeciwnika, ale jednak da się wygrać :mrgreen:
Wydaje mi sie to malo mozliwe zebys nadazyl za GT-One tym kaszlakiem ...w walce jeden na jeden.
Właśnie wstawiłem zapisany replay na Youtube pt. Dodge Concept GT2, tylko jakośc słaba no i "no sound"[/quote:1zere5x0]
Mmm... Jak to mowia koledzy z Nurburgring GT4, "technika twardej bandy i zielonego pobocza". Ok. Przyznaje. Da sie w ten sposob wygrac, tyle ze ja w ten sposob juz dawno wygralem z GT-One przy pomocy 300konnej Imprezy. A tu chodzi o to, zeby wygrac z GT-One w normalnej walce. Bez latania po bandach i scinania zakretow. Dlatego R390 GT1 Road Car 351HP to najslabsze auto, ktorym mozna wygrac z bolidem Le Mans '98/'99.
Komentarz