Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

!!!! WSZYSTKO O SAMOCHODACH !!!!!!

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

Re: !!!! WSZYSTKO O SAMOCHODACH !!!!!!

A wiesz że nie pisze się Caps Lockiem dzbanku ?
    "Co nie możesz zabić to wzmocnij. Baczność przemyśl, spocznij."

Komentarz

Gdzie ty widzisz Caps Locka?

/co za młot, weźcie go stąd/
      narancs alternativa

Komentarz

Spójrz sobie w temat "Muscle Car". Jeszcze czerwonym nabazgrał cwaniaczek

Komentarz

CYTAT: 1. [R] Toyota GT-ONE TS020 (żaden wózek nie odspawa jej od pierwszego miejsca )

ToyotÄ… GT-One Road car (tuningowanÄ…) i paroma jeszcze innymi robiÄ™ twojÄ… jak chcÄ™.
          [R] GT -One ma tylko 600hp, a tam sÄ… jeszcze mocniejsze auta.
          Gram w GT już 15 lat

Komentarz

Ja jak się trochę rozkręciłem to ztuningowałem sobie toyote altezze i jeździło się bardzo przyjemnie bo miała niezłego kopa

Komentarz

mam do was pytanie, moze i błache ale pytanie. Chciałem sobie skończyc wyścigi u dealera Hondą NSX. Patrzę a tu w nówkach jej nie ma i w używkach też nie. Wiec mam pytanie: czy ona pojawi sie w końcu w używkach ( jak tak to kiedy) czy powinna byc w nówkach. Mam GT2 wersje NTSC angielską.

Komentarz

Zamieszczone przez playstatman
                mam do was pytanie, moze i błache ale pytanie. Chciałem sobie skończyc wyścigi u dealera Hondą NSX. Patrzę a tu w nówkach jej nie ma i w używkach też nie. Wiec mam pytanie: czy ona pojawi sie w końcu w używkach ( jak tak to kiedy) czy powinna byc w nówkach. Mam GT2 wersje NTSC angielską.
                W sklepie z nowymi musi być NSX np. "type S zero", Jeśli masz NTSC to masz po japońsku (bez wyboru języka), a jak masz po angielsku to masz PAL. Albo ja czegoś nie wiem.
                Gram w GT już 15 lat

Komentarz

schumi sa 2 wersje ntsc jest japonska i amerykanska , ja tez mam ntsc po angielskiu i mam w niej marke acura w south city a w wersji pal jej nie ma;/

Gdy nie wiesz dokąd iść, krzyk zmęczył cie
                  Za szyjke mocno chwyć i napij się!
                  Jabol punk!

Komentarz

W takim razie wersja amerykańska to jest NTSC U/C czyli Usa/Canada. Samo NTSC to jest tylko i wyłącznie wersja japońska.
                    Gram w GT już 15 lat

Komentarz

akurat tego nie wiem wiec nnie zaprzeczam ale tez nie potwierdzam

Gdy nie wiesz dokąd iść, krzyk zmęczył cie
                      Za szyjke mocno chwyć i napij się!
                      Jabol punk!

Komentarz

Zamieszczone przez schumi
                        W takim razie wersja amerykańska to jest NTSC U/C czyli Usa/Canada. Samo NTSC to jest tylko i wyłącznie wersja japońska.
                        Nie takiego czegoś jak NTSC. Jezeli juz to musi być przypisana do niego odpowiednia literka: NTSC-U - ameryka (nie ma takiego czegos jak NSTC-U/C bo USA i Kanada to to samo ), NTSC-J - wersja japońska :wink:

Komentarz

Zamieszczone przez AMW
                          Nie takiego czegoś jak NTSC. Jezeli juz to musi być przypisana do niego odpowiednia literka: NTSC-U - ameryka (nie ma takiego czegos jak NSTC-U/C bo USA i Kanada to to samo ), NTSC-J - wersja japońska :wink:
                          To popatrz na oryginalne opakowania z gier na PS2 (patrz na grzbiet pudełka)
                          Gram w GT już 15 lat

Komentarz

To popatrz na oryginalne opakowania z gier na PS2 (patrz na grzbiet pudełka)
                            aaa, faktycznie tak jest, zwracam honor. Mozliwe ze dawniej nie było tego U/C bo z tego co pamietam ja miałem stycznosc tylko z samym U (jeszcze na grach z psx'a), ale tego to juz nie wiem. A z samym NTSC sie nigdy nie spotkałem, spotkałem sie tylko z NTSC-J. Sam system NTSC powstał w Ameryce dlatego nie mogło to zostac przypisane Japonii. Ale zbedna gadka, mały offtop sie zrobił :wink: .

Komentarz

uwielbiam trase RRVS... tam wygralem daihatsu sirionem ktory ma 420KM. slabszego nie znalazlem ktorym daloby sie wygrac z np GT-One. a zazwyczaj biore sobie Listera Storm V12 (tuning na max). Ma ponad 700KM co w zupelnosci wystarczy by objechac wszystkich na piewszym kolko ;] Viper GTS-R TEAM ORECA tez niezly jest. standardowy z salonu jest dziwny. mam prawie 100 aut w garazu wiec nie pamietam co i jak...

a tu kilka ulubionych z mojego garazu:
                              -GT 40 race car
                              -Challenger '71
                              -Muscle Car '71
                              -Re Amemiya Racing Matsuto-Kiyoshi RX-7
                              -wszystkie wariacje NSX (mobil, raybring, mugen, takata...)
                              -R390 GT1 (wszsystkie)
                              -S2000 GT1 LM
                              -ESCUDO ;]
                              -GTS-R TEAM ORECA
                              -LISTER STORM V12
                              -Calibra Touring Car
                              -155 Touring Car...

Komentarz

Może i odkop ale o GT-ONE chyba zapomniałeś, bo nie wierzę że cinie przypadła do gustu :mrgreen:

Komentarz

PracujÄ™...
                                X