Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

!!!! WSZYSTKO O SAMOCHODACH !!!!!!

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• !!!! WSZYSTKO O SAMOCHODACH !!!!!!

PISZCIE JAKIE MACIE AUTA,JAK SIE NIMI JEZDZI , ICH OSIĄGI , JAKIE POLECACIE , JAKIE MACIE CZASY NP NA THAITI ROAD I NA JAKICH AUTACH , CZAS 0-400 M ORAZ AUTO JAKIM MACIE SWUJ REKORD...PRZYSYLAJCIE RÓWNIEZ INFORMACJE O TUNINGU I USTAWIENIACH TUNINGU......JAK DOBRZE STUNINGOWAC WUZ.....DZIEX ZA ODPOWIEDZI......
    patrosz turbo

Rezam w GT2 od nie pamiętny chczasów.Obecnie podoba mi sie wyscigowa Toyota Supra (TURBO)'97,polecam r390GT1 (do wygrania w All Star)podrasowany to istne cacuszko.TVR Speed12 odpowiednio dopieszczony to piekny kosmos(felgi speed line-wielo żebrowe oraz wyscigowe biale barwy) jazda!!!!!!!

Komentarz

ja bardzo lubie...Nissan Silvia 93 zmodyfikowana do 380 hp ,,tojote trueno 83,260 hp i vette grand sport ....mozna sie niezzzle poslizgac tymi samochodami !! a do zwyklej jazdy wole lancer lub skyline...

Komentarz

Człowieku tychyba jakieś staruszki lubisz...Zatem polecam Corvette śting ray '67(bardzo ciekawa w wrsji wyścigowej),Ford GT40 podrasowany do 600hp to mistttrz pokonywania zakrętów.Nie polecam Cobry,okropne przyspieszemie i na doddatek ślizga sie jak na lodzie....bleee...Honda del sol LM eitioon to dopier śmigaaaa po zakrętach(czasamii to poprostu kwestia za wysokiego zawiesznia i twardych amortyzatorów)

Komentarz

gdzie można wygrać tą honde?

Komentarz

...a ja uwielbiam amerykańskei krążowniki, wielki moment obrotowy, super do driftów a i wygrać moge nimi praktycznie każdy rajd poza dirt -race...
            "...Jeśli tylko uwolni się ludzi od przesądu, że jedni mogą organizować życie innym, państwo stanie się niemożliwością"

Komentarz

ja poza nagrodami (phaeton, RX7, spyder i takie tam...) to mam kupione:
              -Toyota BZG Levin (bieda, ale z tym zaczynałem)
              -Ford mustang SVT cobra '98/'99 bo nie jestem pewien ma teraz ok. 462 km i aktualnie nim jeżdże

Marzę aby uzbierać wystarczająco kasy i pewnego pięknego dnia kupić FORDA GT40

Komentarz

Mi się najbardziej podoba Dodge Concept car w kolorze fioletowym i z złotymi felgami. Jak mu ustawicie twarde zawieszenie i dampery to będzie pokonywał bocznymi kołami zakręty.

Niezła frajda, polecam wszystkim!

Komentarz

Ja osobiście ulubiłem sobie Toyotę GT-One Road Car (GT2),nauczyłem się ją prowadzić do tego stopnia (skrzynia auto.,na analogu,gaz i hample digital) że ścinam gdzie się da (szykana na RED ROCK VALLEY i MIDFIELD) i nie boję się bączków bo ją wyczułem i nie pozwalam na "samowolkę".
                  Gram w GT już 15 lat

Komentarz

Re: !!!! WSZYSTKO O SAMOCHODACH !!!!!!

najlepsze auto w gt2 to nissan gtr v-specII (r32)
                    jjjazda na maxa 4x4

Komentarz

gt40 f ajna bryka połowe wyscigów nim przejechalem

Komentarz

ludzie przeciez najlepsze auto w gt2 to mitsubishi 3000GT (GTO) jak sie podkreci je do 687 hp to po prostu mozna kazdy wyscig wygrac... ale gt 40 i gt90 to tez niezle fury jak zreszta wiekszosc wymienianych przez wasmam male pytanko jak mozna zdobyc jaguara xj15?? niech ktos napisze plis... bo mimo ze mam 2i pol miliarda cr nie wiem jak zdobyc ta fure poza tym czy ktos przeszedl ta gre w 100%?? ja wygralem wszystkie wyscigi i mialem tylko 98,20%... nie rozmumiem tego pozdro dla maniakow GT2
                        pozdrawiam wszystkich wielbicieli GT2 a szególnie tych którzy lubią mitsubishi 3000GT

Komentarz

jeśli chodzi o kasę to ja mam 68mln ok

Komentarz

Zamieszczone przez robertttt
                            ludzie przeciez najlepsze auto w gt2 to mitsubishi 3000GT (GTO) jak sie podkreci je do 687 hp to po prostu mozna kazdy wyscig wygrac... ale gt 40 i gt90 to tez niezle fury jak zreszta wiekszosc wymienianych przez wasmam male pytanko jak mozna zdobyc jaguara xj15?? niech ktos napisze plis... bo mimo ze mam 2i pol miliarda cr nie wiem jak zdobyc ta fure poza tym czy ktos przeszedl ta gre w 100%?? ja wygralem wszystkie wyscigi i mialem tylko 98,20%... nie rozmumiem tego pozdro dla maniakow GT2
                            Zdaje mi sję że tego jaguara można kupić.
                            Gram w GT już 15 lat

Komentarz

Na początek gry jest dobry Nissan Skyline tem 212 konny (jest w używanych).Połowę gry nim zaliczyłem.Po maxtuningu ma 390 koni i 1200 kilo masy.
                              http://swiftclub.pl/ Aktualnie:
                              GranTurismo 1 NTSC-J 100% PAL 100%
                              GranTurismo 2 NTSC-U 98.2%
                              GranTurismo 5 99%
                              GranTurismo 6 100%

Komentarz

PracujÄ™...
                              X