Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

!!!! WSZYSTKO O SAMOCHODACH !!!!!!

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Re: !!!! WSZYSTKO O SAMOCHODACH !!!!!!

witam jestem tu nowy ale od wielu lat siedze w gt op pamietnej i oszalamiajacej gt1 ja swojego czasu jezdzilem toyota GT one i mysle ze malo kto wie ze rekordy czasowe i predkosciowe ktore tu zamieszczacie to zeby nie powiedziec cienizna powiem ze w miare w miare . ale mnie sie udalo wyciagnac ponad 1000km/h i to nie blef, pozatym do driftow nie polecam 4wd bo to nie w tym rzecz. jesli jakies pytania co do ustawien i jak wyciagnac takie osiagi polecam gg 7959072 .pozdrawiam ser

Komentarz

Witam, witam.

Jedynym sposobem na osiagniecie 1000km/h (czy innej oszalamiajacej predkosci) jest albo wyjazd po za tor, albo trick ze stawaniem na dwoch kolach. Druga sprawa, zeby osiagnac predkosc powyzej 655km/h (PAL), musialbys miec wersje NTSC, gdzie licznik jest w milach.

Jesli chcesz, mozesz sie pochwalic swoimi czasami. Sa odpowiednie do tego tematy w dziale Turnieje :wink:

Komentarz

Zamieszczone przez Loki91
        Dobra opcja, bo można ładne, aczkolwiek słabe autko wykręcić do ładnych osiągów (nie mówię tu o tysiącach KM)- np mazdę mx-5 tak do 600-700KM zrobić i jest miło
        Pewnie, ze tak, choc 600hp w MX-5 to troche przesada :wink: Wolalbym cos bardziej przyziemnego i realistycznego. Niektore samochody w GT2 sa brutalnie ograniczone pod wzgledem mocy jednostki. Wezmy chocby takie Muscle Cars. 500-600hp z kolosalnych HEMI? Chyba zartujecie. Z przyjemnoscia pojezdzilbym 1000hp Challenger'em albo Cuda. Albo Funny Cars (180SX i R33). Powinny miec ok 3000-4000hp, na odcinku 400m robic 350-400km/h.

Mozna tak wymieniac, sypac przykladami w nieskonczonosc, ale... to jest Nasze GT2 :wink:

Komentarz

Ja bym do trueno wsadził jakąś dobrą jednostkę o mocy ok.400BHP... ale nie umniem
          A Tutorial jest dla mnie zbyt skomplikowany nie lubię się paprać w dziwnych plikach.

Komentarz

Zamieszczone przez Dreadlock89
            Ja bym do trueno wsadził jakąś dobrą jednostkę o mocy ok.400BHP... ale nie umniem
            A Tutorial jest dla mnie zbyt skomplikowany nie lubię się paprać w dziwnych plikach.
            Ah, masz na myśli hybrydy. Przecież to jest bardzo proste. Jeśli masz PSX EMUCheater i Pec editor.

Trueno z silnikiem silvi Dasin

Zamieszczone przez thooorn
            . Niektore samochody w GT2 sa brutalnie ograniczone pod wzgledem mocy jednostki. Wezmy chocby takie Muscle Cars. 500-600hp z kolosalnych HEMI? Chyba zartujecie. Z przyjemnoscia pojezdzilbym 1000hp Challenger'em albo Cuda. Albo Funny Cars (180SX i R33). Powinny miec ok 3000-4000hp, na odcinku 400m robic 350-400km/h.
            Ja mam fiata 500R z 6500hp i prawie 5000Nm

Komentarz

Pracuję...
            X