Tak jak w temacie. Nie znalazłem nigdzie tej informacji. Wie ktoś z was ile maksymalnie samochodów zmieści w garażu Gran Turismo 2? Jeśli było to wybaczcie, ale nie znalazłem nawet używając funkcji "szukaj" na forum.
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
Pojemność garażu w GT2
Zwiń
X
-
Re: Pojemność garażu w GT2
Najwidoczniej źle. Ale fajnie, dzięki, że się pofatygowałeś i nie robiłeś wyrzutów, że kiepsko szukam.(sam jestem modem na pewnym forum i opitalam za podobne sytuacje
) no ale zwyczajnie w świecie nie znalazłem, więc wypadało zapytać, bo kto pyta ten nie błądzi lub dostaje zje*kę.
Zatem trzeba będzie sprzedać nieco chłamu, już się za dużo tego uzbierało, bo zostawiam wszystkie nagrody.
ps. Jeszcze nie ruszałem tego Forda na nowych ustawieniach, ale mimo to podejrzewam, że nawet one mi nie pomogą w osiągnięciu lepszego czasu. haha
Komentarz
-
Zapewne ten GT40 którego ustawiałeś
Sam pamiętam, że zostawiając wszystkie nagrody musiałem auta sprzedawać aby pokupować furki do wyścigów u dealerówhttp://swiftclub.pl/ Aktualnie:
GranTurismo 1 NTSC-J 100% PAL 100%
GranTurismo 2 NTSC-U 98.2%
GranTurismo 5 99%
GranTurismo 6 100%
Komentarz
-
Jiiiiiii, przecież waści chodziło o Forda GT40, na którym to śmigacie po Red Rock
Tak, garaż mieści maksymalnie sto samochodów. Gdy dobije się do tej liczby, opcja "Buy" w salonach staje się nieaktywna, a po wygranych wyścigach dostajemy tylko Cr, bez "you get a new car".
Można mieć co prawda "dwa garaże", ale wiąże się to z zapisywaniem ich na dwóch kartach pamięci, więc na dobrą sprawę musimy prowadzić równolegle dwa różne save'y, by zrealizować ten sposób. Nie da się rozszerzyć garażu w grze.
Komentarz
Komentarz