Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Pojemność garażu w GT2

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Pojemność garażu w GT2

Tak jak w temacie. Nie znalazłem nigdzie tej informacji. Wie ktoś z was ile maksymalnie samochodów zmieści w garażu Gran Turismo 2? Jeśli było to wybaczcie, ale nie znalazłem nawet używając funkcji "szukaj" na forum.

Re: Pojemność garażu w GT2

Najwidoczniej źle szukałeś 100 aut się mieści nie więcej

Komentarz

Najwidoczniej źle. Ale fajnie, dzięki, że się pofatygowałeś i nie robiłeś wyrzutów, że kiepsko szukam. (sam jestem modem na pewnym forum i opitalam za podobne sytuacje ) no ale zwyczajnie w świecie nie znalazłem, więc wypadało zapytać, bo kto pyta ten nie błądzi lub dostaje zje*kę.
      Zatem trzeba będzie sprzedać nieco chłamu, już się za dużo tego uzbierało, bo zostawiam wszystkie nagrody.

ps. Jeszcze nie ruszałem tego Forda na nowych ustawieniach, ale mimo to podejrzewam, że nawet one mi nie pomogą w osiągnięciu lepszego czasu. haha

Komentarz

Zamieszczone przez machbed
        ps. Jeszcze nie ruszałem tego Forda na nowych ustawieniach, ale mimo to podejrzewam, że nawet one mi nie pomogą w osiągnięciu lepszego czasu. haha

Jaki Ford?

Komentarz

Zapewne ten GT40 którego ustawiałeś
          Sam pamiętam, że zostawiając wszystkie nagrody musiałem auta sprzedawać aby pokupować furki do wyścigów u dealerów
          http://swiftclub.pl/ Aktualnie:
          GranTurismo 1 NTSC-J 100% PAL 100%
          GranTurismo 2 NTSC-U 98.2%
          GranTurismo 5 99%
          GranTurismo 6 100%

Komentarz

aaaaa

Komentarz

Jiiiiiii, przecież waści chodziło o Forda GT40, na którym to śmigacie po Red Rock

Tak, garaż mieści maksymalnie sto samochodów. Gdy dobije się do tej liczby, opcja "Buy" w salonach staje się nieaktywna, a po wygranych wyścigach dostajemy tylko Cr, bez "you get a new car".

Można mieć co prawda "dwa garaże", ale wiąże się to z zapisywaniem ich na dwóch kartach pamięci, więc na dobrą sprawę musimy prowadzić równolegle dwa różne save'y, by zrealizować ten sposób. Nie da się rozszerzyć garażu w grze.

Komentarz

Toyo to śmigaj też Bo tamten kolega chyba już nie doda nic lepszego

Komentarz

lalka Balbina nie kozacz bo ci siÄ™ obcasik rozjedzie <faja>

Komentarz

lalka Balbina?? Teeeeejjj faktycznie hahahhahahahaha leże i kwiczę XD

Wy to musicie mi ten PSN zmieniać? hahahahahah

Komentarz

Moja wina żeś sobie taki wymyślił? <mrgreen>

Komentarz

Jisaw, miałem grać w niedzielę tym GT40 ale cały dzień prądu nie mieliśmy. <lol>

Komentarz

PracujÄ™...
                        X