Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

maksymalna moc (GT2)

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• maksymalna moc (GT2)

Mam problem:
    mam mustanga SVT cobra '98 albo '99 nie pamiętam, ale mniejsza o to. Zrobiłem w nim NA TUNE stage 3 i wszystkie inne czesci wymieniłem na najlepsze, opony super soft, redukcja wagi najwieksza itp. i ma on ok. 462 koni, czy da się jeszcze wycisnąć z niego więcej?? jeżeli tak to jak? napiszcie krok po kroku, z góry dzięki.

Raczej nie. Możesz tylko pozmieniać ustawienia dotyczące zawieszenia, biegów, i wysokość spojlerów by móć wykorzystać tą moc w 100%.

Komentarz

Możesz tylko pozmieniać ustawienia dotyczące zawieszenia, biegów, i wysokość spojlerów
      To można zmienić w tamtym menu przed wyścigiem?

Komentarz

Tak.

Komentarz

dzięki za pomoc. Ja muszę jeszcze powygrywać nim kilka wyścigów, żeby uzbierać kasę na forda GT40

Komentarz

mam jeszcze jedno pytanie: czy wogóle mogę w tym samochodzie zamontować turbo?
            bo z moich przypuszczeń wynika, że NA TUNE wyklucza TURBO a TURBO wyklucza NA TUNE... mylę się?

Komentarz

Czy możesz zamontować w tym samochodzie turbo? Nie wiem musisz zobaczyć sam. Niektóre samochody mogą mieć turbo albo NA (naturaly aspriated), więc musisz się zdecydować bo nie możesz mieć obydwóch i nawet jak obydwa zakupisz to będziesz miał jeden z nich zainstalowany. Musisz dokonać wyboru.

Komentarz

Racja!,tak samo jak TYLKO w NISSAN'ach można dokupić "rozwiercanie cylindrów"(nie pamiętam nazwy tej modyfikacji) oraz TYLKO w MITSUBISHI można dokupić "YAW CONTROL" czyli lepszy skręt kół mówiąc (pisząc) ogólnie.
                Gram w GT już 15 lat

Komentarz

Re: maksymalna moc (GT2)

Zwiększenie pojemności skokowej można też zastosować w kilku Hondach Civic i w Mini Cooperze 1.3i. A swoją drogą to, że nie można założyć jednocześnie NA i turbo, to dla mnie kompletna bzdura, tak samo to, że w wiele opcji jest niedostępnych dla wielu samochodów (no bo dlaczego ja nie mogę ziększyć pojemności w takim np. Lancerze Evo, skoro w rzeczywistości to jak najbardziej możliwe?). Wyobrażacie sobie, jakie można by było wtedy budować potwory? 1500KM to byłaby norma

Komentarz

Zamieszczone przez Skyline280
                    Zwiększenie pojemności skokowej można też zastosować w kilku Hondach Civic i w Mini Cooperze 1.3i. A swoją drogą to, że nie można założyć jednocześnie NA i turbo, to dla mnie kompletna bzdura, tak samo to, że w wiele opcji jest niedostępnych dla wielu samochodów (no bo dlaczego ja nie mogę ziększyć pojemności w takim np. Lancerze Evo, skoro w rzeczywistości to jak najbardziej możliwe?). Wyobrażacie sobie, jakie można by było wtedy budować potwory? 1500KM to byłaby norma
                    Ano denerwujące to jest - ale chyba turbo lepiej wychodzi niż NA. A co do rozwiercania to kiedyś tylko o Mini wiedziałem.
                    1+1=10

Komentarz

:mrgreen: To jest chyba rekord na forum!!
                      Chyba największy odkop

Co do turbiny i Na Tune to są przypadki że można kupić jedno i drugie jeśli można to na początek najlepiej walnąć NA a potem Turbo
                      Fakt zaś tylko jedno będzie można uzyć ale juz sama moc jest z sumowana :mrgreen:

Komentarz

Zamieszczone przez JISAW
                        :mrgreen: To jest chyba rekord na forum!!
                        Chyba największy odkop

Co do turbiny i Na Tune to są przypadki że można kupić jedno i drugie jeśli można to na początek najlepiej walnąć NA a potem Turbo
                        Fakt zaś tylko jedno będzie można uzyć ale juz sama moc jest z sumowana :mrgreen:
                        Moc sie nie sumuje nigdy. "Wylacza sie" np NA i masz Turbo. Wez sobie np BMW 328Ci. Kup Turbo = max moc 476hp, a teraz kup NA a moc "spadnie" do 300.

Komentarz

Ok wiem może źle to określiłem sorry :wink:

Komentarz

Pracuję...
                          X