Kiedyś w PSX Extreme napisali że żeby dostać tego CLK DTM to trzeba mieć 99 000 000 000 kasy,licencje na złoto i 999 dni konsolowych.Jakoś tak.
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
VW POLO 1.4L w GT2
Zwiń
Ten temat jest zamknięty
X
X
-
Toż z tą kasą to niemożliwe jest, 99 mln jeszcze tak, ale mld ? o_0 . A tego Merola to widziałem na okładce mojego ,pirackiego "opakowania" od pirackiego GT2.
Podjąłbym się chetnie zadania odblokowania Merola, ale potrzebuję pewnych info ;] .Honda
Komentarz
-
W GT2 EUR. zaczynasz i masz na koncie 10000 Cr,ale w GT2 JAP. masz na dzień dobry 1.000.000 Cr.Różnica dwóch zer i ceny w JAP też są o 2 zera większe.Może przesadziłem z ta sumą do odblokowania merola ale tam by wyszło 99.000.000.000.Sam w GT2 JAP uciułałem ponad 1.200.000.000. czyli 1,2 mld. testując wszystkie lepsze fury na Red Rock Valley Speedway w GT all stars.Gram w GT już 15 lat
Komentarz
-
Komentarz
-
Zamieszczone przez kyjgelSuper! Widziałem też fotki z CLK gtr ale też nigdzie go nie mogłem znaleźc w grze...w jaki sposób można te auto dostac?
2)Potem zaliczyć całe Arcade (druga płytka) na poziomie-difficult.
3)Zdobyć "tylko" :mrgreen: 96.000.000 credits .
Znalazłem na emuinfo.pl ,mam nadzieję że to prawda :wink:http://swiftclub.pl/ Aktualnie:
GranTurismo 1 NTSC-J 100% PAL 100%
GranTurismo 2 NTSC-U 98.2%
GranTurismo 5 99%
GranTurismo 6 100%
Komentarz
-
Re: VW POLO 1.4L w GT2
Ludzie czy nigdy o czymś takim nie słyszeliście?:
Podobno jest taki program jak game shark i cos jeszcze..., i jak się pocheatuje w grze to można miec 9999999999999999cr, te ukryte samochody i inne (np. Acura Integra itp.). GT2 nie dostało licencji na samochód "Polo", więc go ukryli. Również na "CLK Gtr race car" nie dostali (licencje dostało EA Games), więc ukryli te i inne samochody. Można to zcheatować" ale po co? Są to zwykłe samochody tylko nie można ich zdobyć w wyścigach ani jak inni mówili (za 99999999999 cr)... Polo można zobaczyć w jednym wyścigu jak mówiliście wcześniej...
P.S To, że macie Polo to oznacza że cheatowaliście o0
Pozdrawiam
Komentarz
-
Re: VW POLO 1.4L w GT2
Zamieszczone przez •Trivez•Ludzie czy nigdy o czymś takim nie słyszeliście?:
Podobno jest taki program jak game shark i cos jeszcze..., i jak się pocheatuje w grze to można miec 9999999999999999cr, te ukryte samochody i inne (np. Acura Integra itp.).)
po prostu dla niektorych nie ma juz ratunku. myslalem ze juz mnie nic nie zadziwi. brawo trivez... zadziwiles mnie. po prostu brak slow. zal i zenada. na twoim miejscu zakopalbym sie gleboko pod ziemie i nie wychylal nosa z tej nory przez zyliard lat"Ludzie Ludzie! a wiecie co ja mam? super pada ktory sie sam trzesie!i pisze na nim dual shock. ma tez takie dwa fajne grzybki. dobre do masazu dla zmeczonych kciukow"
Komentarz
Komentarz