Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

VW POLO 1.4L w GT2

Zwiń
Ten temat jest zamknięty
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

Kiedyś w PSX Extreme napisali że żeby dostać tego CLK DTM to trzeba mieć 99 000 000 000 kasy,licencje na złoto i 999 dni konsolowych.Jakoś tak.
    Gram w GT już 15 lat

Komentarz

Trochę dużp grania...No a Polo?

Komentarz

Toż z tą kasą to niemożliwe jest, 99 mln jeszcze tak, ale mld ? o_0 . A tego Merola to widziałem na okładce mojego ,pirackiego "opakowania" od pirackiego GT2 .

Podjąłbym się chetnie zadania odblokowania Merola, ale potrzebuję pewnych info ;] .
        Honda

Komentarz

W GT2 EUR. zaczynasz i masz na koncie 10000 Cr,ale w GT2 JAP. masz na dzień dobry 1.000.000 Cr.Różnica dwóch zer i ceny w JAP też są o 2 zera większe.Może przesadziłem z ta sumą do odblokowania merola ale tam by wyszło 99.000.000.000.Sam w GT2 JAP uciułałem ponad 1.200.000.000. czyli 1,2 mld. testując wszystkie lepsze fury na Red Rock Valley Speedway w GT all stars.
          Gram w GT już 15 lat

Komentarz

Też miałem japońską wersję.Prawie wszystko w krzakach ale wszystko rozumiałem . I gdy porównywałem ceny z europejskimi to nie tylko kwestia zer.To nie był przelicznik 1:10. Wiem bo pamiętam że ceny lancerów evoV się różniły nie tylko zerami

Komentarz

Zamieszczone przez kyjgel
              Super! Widziałem też fotki z CLK gtr ale też nigdzie go nie mogłem znaleźc w grze...w jaki sposób można te auto dostac?
              1) Zdobyć wszystkie puchary w licencjach na złoto.
              2)Potem zaliczyć całe Arcade (druga płytka) na poziomie-difficult.
              3)Zdobyć "tylko" :mrgreen: 96.000.000 credits .
              Znalazłem na emuinfo.pl ,mam nadzieję że to prawda :wink:
              http://swiftclub.pl/ Aktualnie:
              GranTurismo 1 NTSC-J 100% PAL 100%
              GranTurismo 2 NTSC-U 98.2%
              GranTurismo 5 99%
              GranTurismo 6 100%

Komentarz

Re:

Zamieszczone przez Spoon
                Hehe i znów Polo mnie odwiedziło. Jeżeli ktoś go nie widział, to niech kupi Levina z 85' (ja jeszcze obniżyłem wagę) i w Event Generator weźmie easy ;] .
                To Prawda!

Komentarz

Re: VW POLO 1.4L w GT2

data
                  narancs alternativa

Komentarz

siemka jestem nowy. Dzisiaj polo mnie odwiedziło ale wstyd się przyznać byłem trzeci w wyścigu mazda mx5 i polo mnie wyprzedzili

Komentarz

Ludzie czy nigdy o czymś takim nie słyszeliście?:
                      Podobno jest taki program jak game shark i cos jeszcze..., i jak się pocheatuje w grze to można miec 9999999999999999cr, te ukryte samochody i inne (np. Acura Integra itp.). GT2 nie dostało licencji na samochód "Polo", więc go ukryli. Również na "CLK Gtr race car" nie dostali (licencje dostało EA Games), więc ukryli te i inne samochody. Można to zcheatować" ale po co? Są to zwykłe samochody tylko nie można ich zdobyć w wyścigach ani jak inni mówili (za 99999999999 cr)... Polo można zobaczyć w jednym wyścigu jak mówiliście wcześniej...
                      P.S To, że macie Polo to oznacza że cheatowaliście o0
                      Pozdrawiam

Komentarz

Zamieszczone przez •Trivez•
                        Ludzie czy nigdy o czymś takim nie słyszeliście?:
                        Podobno jest taki program jak game shark i cos jeszcze..., i jak się pocheatuje w grze to można miec 9999999999999999cr, te ukryte samochody i inne (np. Acura Integra itp.).)

po prostu dla niektorych nie ma juz ratunku. myslalem ze juz mnie nic nie zadziwi. brawo trivez... zadziwiles mnie. po prostu brak slow. zal i zenada. na twoim miejscu zakopalbym sie gleboko pod ziemie i nie wychylal nosa z tej nory przez zyliard lat "Ludzie Ludzie! a wiecie co ja mam? super pada ktory sie sam trzesie!i pisze na nim dual shock. ma tez takie dwa fajne grzybki. dobre do masazu dla zmeczonych kciukow"

Komentarz

Pomijając dwie powyższe wypowiedzi (szczególnie o "sensacji") chciałbym napisać, że mnie do tego Polo tak bardzo nie ciągnie. Samochód jak każdy inny. Są inne Volkswageny.

Komentarz

Polo to syf!!! przestancie o nim wspominac. powinno sie zamykac tematy ktore juz dawno nie byly odwiedzane. potem przychodzi taki i robi odkop, dorzucajac jeszcze swoje sensacyjne odkrycie...

Komentarz

Uważam, że temat powinien zostać zamknięty. Tyle mam do powiedzenia.

Komentarz

PracujÄ™...
                              X