Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

odpowiednie auto do odpowiednich wyÂścigĂłw

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• odpowiednie auto do odpowiednich wyÂścigĂłw

no więc prawie skończyłem gt2. zostało mi kilka wyścigów, których za cholerę nie mogę przejść: ostatni gt-league, endurance z ia-license, gt300, gt500 i rajdy, gdzie jeżdża sobie subaru, czy inne profesjonalne wrc. i pytanie: jakie polecacie samochody do tych wyścigów??? próbowałem toyotą gt-one (zawsze kręcę bączki), unisia skyline (prawie, ale zawsze jakoś mnie obróci na ostatnim okrążeniu) i moja ulubiona impreza (zbyt mala moc).
    hie hie hie

No w GT2 supermocażem był ESCUDO. Nim da się wszystko

Komentarz

Na wszystkie wyścigi "No Limit" polecam Toyotę GT One Road Car.Trzeba się do niej przyzwyczaić.Zawieszenie trzeba dać na minimum a spojlery (tył minimum,przód taki jak tył tzn. taka sama wartość liczbowa lub o 2 większa) Skrzynia biegów AUTOSETUP 27. Stabilizator na max.
      Gram w GT już 15 lat

Komentarz

haha! przedwczoraj kupiłem sobie escudo. świetna sprawa. uzupełniłem brakujące wyścigi, z wyjątkiem 2 endurance (nie mogę się zebrać) i te denerwujące gt 300. kilka dni i będzie upragnione 100% .

tylko jedno mnie zastanawia. zajrzałem jakoś do licencji i, kurde, pojawiła się do zaliczenia jakaś super license. i trochę trudna jest. po co to jest?
        hie hie hie

Komentarz

ona jest potrzebna do któregoś lub którychś "ENDURANCE" i jeszcze do GT LEAGUE dochodzi dodatkowy challenge,gdzie konsola losuje(dobiera) ci przeciwników
          Gram w GT już 15 lat

Komentarz

A może 3000GT Twin Turbo
            Gran Turismo rulez!!!

Komentarz

Eeeeeeeeee tam Escudo...Ja całą grę (oprócz eventów u poszczególnych marek i rajdów z Escudo) przeszedłem grając samymi nagrodami.Powaga!
              http://swiftclub.pl/ Aktualnie:
              GranTurismo 1 NTSC-J 100% PAL 100%
              GranTurismo 2 NTSC-U 98.2%
              GranTurismo 5 99%
              GranTurismo 6 100%

Komentarz

Re: odpowiednie auto do odpowiednich wyÂścigĂłw

GT 300 to chyba najtrudniejszy wyscig w calej grze ...i przez to najlepszy moim zdaniem. bo reszta jest banalnie prosta. co za frajda gdy wszystkich bierzesz przed pierwszym zakretem, gora po pierwszym okrazeniu. a w GT 300 trzeba sie troszeczke wysilic. proponuje jakiegos japonczyka. najlepiej ta zolta mazde RX-7 co komputer nia steruje. ona ma taka strasznie dluga nazwe.... Re Amemiya Racing Matsuto-Kiyoshi RX-7. do kupienia w specjalach... ale naprawde warto bo zabawka jest super. powiem tyle ze ta mazda wygrywam nawet z GT-ONE ;] ...a mazda ma ledwo 440hp

Komentarz

Ja GT300 przechodziłem różnymi autami (np. Mazdą RX-7 jakąśtam [nie pamiętam - miała około 550HP], Mercedesem CLK Touring Car), ale polecam Toyotę Altezzę LM Edition (do zdobycia w którymś endurance'u - nadaje się ona do wyścigów o ograniczeniu do 591HP [600PS]). Wyścigi bez ograniczeń mocy przechodzę Cultusem albo Espace F1. Wyścigi do 690HP (700PS] przechodzę głównie Zexelem Skyline R33. Wyścigi do 492HP (500PS) - Ford GT40 Race Car. Do 443HP (450PS) - Nissan Daishin Silvia GT. Do 394HP (400PS) - Toyota Momo Corse Apex MR2 GT.

Komentarz

Ja, oprócz Escudo oczywiście, polecam najmocniejszego Rufa do GT300, po tuningu (ale nie całkowitym bo nie spełni wymagań).
                    1+1=10

Komentarz

Można też pojechać Mazdą RX7 LM Edition. Zdobytą lub kupioną w salonie. Ja nią jechałem.

Komentarz

PracujÄ™...
                      X