Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Czyżby kolejny nie wspominany rzadki samochód??

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Czyżby kolejny nie wspominany rzadki samochód??

Temat dotyczy samochodu Mazdaspeed RX-7 A-spec '96 - czy ktos wie jak go mozna zdobyc/kupic?? Ja juz wszystkich metod probowalem. Mozecie go zobaczyc tylko w wyscigach Tuned Turbo Cars (przede wszystkim na test course). Jezeli posiadacie jakies informacje podajcie mi je. Za wszelkie odzewy szczerze dziękuje.
    P.S. nie mylcie czasami tego auta z Mazdaspeed RX-7 GT-C bo tego mozna łatwo zdobyc w FR-challenge, bodajze w ostatnim wyscigu.

Jeśli się nie mylę był do wygrania w jakieś licencji zaliczonej na gold.

Komentarz

Zapomnaiałem dodac ze auto dotyczy GT2, i chyba obawiam sie ze nie kyjgel. Mysle ze jest to samochód trudny do kupienia tak jak np. Datsun 240Z, Subaru 360 (ktorego jeszcze nigdy nie miałem) czy Subaru 22B STi Version itp. A tak apropos, to miał ktoś kedys tą wcześniej wspomnianą mazdę w swoim garażu?

Komentarz

Ta Mazda jest w kolorze niebieskim z takim spoilerem? Jeśli tak to już wiem...można ją wygrac w jakicś ewentach związanych z tuningiem czy gdzieś

Komentarz

własnie ta niebieska mazda z tym duzym spojlerem jest do dostania za wyscig FR-Challenge, a mi chodzi o tą drugą w evencie Tuned Turbo Cars No.1 (zobacz sobie, ona czesto jeździ na test course). Wiesz, zalezy mi na niej bo zbieram rzadkie samochody i własnie brakuje mi jej (i paru innych ale te to juz inna sprawa)

Komentarz

JA już nie gram w GT2.Musiałem ją mmieć bo miałem wszystkie auta(przetestowane bo w garażu się nie zmieszczą ofkoz) i tamtą też musiałem miec.Hm...nie mam pojęcia(nie pamiętam już) gdzie można było ją dostac

Komentarz

ok, to ja poczekam, moze sie w końcu u dealera pojawi, albo moze gdzies ją dostanę. Tez, długo juz gram w GT2, a nidgy na to auto nie zwracałem uwagi.

Komentarz

Ja go bez problemów kupiłem.

pozdro.
                Honda

Komentarz

mi się w końcu pojawił dopiero po 90 dniu i narszcie go mam

Komentarz

Ja mam inny niedoceniony samochód a mianowicie chodzi o DODGE INTREPID który wygląda tak:

A po Racing Modification wyglÄ…da tak:

I tak zyskujemy kolejnego Drag'a :wink:
                    Wiem, moge wejść na szczyt tych schodów;
                    bo mam, Wiare i siłe by iść do przodu...

Komentarz

Bez tune ładniejszy

Pokażcie tez inne wozy po tunningu "optycznym" w GT2, ok? Zaintrygowało mnie to...

Komentarz

Zamieszczone przez AMW
                        ze jest to samochód trudny do kupienia tak jak np. Datsun 240Z,?
                        Datsuna akurat jest łatwo kupić,jak wchodzę w Used do Nissana to prawie zawsze jest :wink:

Belgu$ - proszÄ™ bardzo:
                        Bez Racing Modification:

Z racing modification:

Pozatym Racing Modification to nie jest tuning optyczny,tak jak TY powiedziałeś,tylko modyfikacje wyścigowe.
                        http://swiftclub.pl/ Aktualnie:
                        GranTurismo 1 NTSC-J 100% PAL 100%
                        GranTurismo 2 NTSC-U 98.2%
                        GranTurismo 5 99%
                        GranTurismo 6 100%

Komentarz

No, trzeba przyznać, że niektóre wyglądają fajnie.

Natomiast niektóre zyskują tylko jakieś z dupy naklejki. Jak np Subaru Impreza.
                          Honda

Komentarz

Spoon - prawda :wink: Ale trzeba przyznać,że 300ZX po racing modification wygląda fajnie i ten Dodge wcześniej też
                            http://swiftclub.pl/ Aktualnie:
                            GranTurismo 1 NTSC-J 100% PAL 100%
                            GranTurismo 2 NTSC-U 98.2%
                            GranTurismo 5 99%
                            GranTurismo 6 100%

Komentarz

Polecam jeszcze tą najstarszą Mazdą RX-7. Jeździ w wyścigu 80', jej racing modification wygląda super. Albo stara Corvette'a Stingray 67'.
                              Honda

Komentarz

PracujÄ™...
                              X