Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

HKS wcale nie jest taki szybki

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

Re: HKS wcale nie jest taki szybki

Zamieszczone przez thooorn
    Zamieszczone przez Alianzz
    I tak Escudo jest tutaj najlepsze... HKS na PSone w teście szybkości jest dopiero na 7 lub 8 miejscu... Wcześniej są jeszcze Audi TT LM edition i parę przeróbek Skyline'a.

Audi TT szybsze od HKS?? chyba ze HKS jedzie na wstecznym a TTka normalnie

HKS spokojnie robi 450kmh wiec TT i inne Skyline'y moga sie schowac
    Dokładnie, popieram ciebie - HKSa pokona Escudo, Cultus i GT-ONE (ale tylko przez buga prawdopodbnie)
    1+1=10

Komentarz

Jeżeli chodzi o HKS na standardowych ustawieniach, to nawet Skyline'y go pokonają. Odpowiednio ustaionego już nie. Wtedy ich deklasuje.

Komentarz

nie bylbym taki pewien. HKS na standardzie tak czy siak rozpedzi sie do min. 400km/h. dla niego to nie problem ...dla skyline oj taaak. i to duzy.

Komentarz

Swojego czasu grało się w GT2 i pamiętam HKSa miał ogromny zapas mocy ale z tego co pamiętam to miał zerową skrętność,mistrz prostej.
          Co prawda nie grzebałem w ustawieniach. Preferowałem Escudo :mrgreen: :mrgreen:

Komentarz

Bo HKS jest samochodem stworzonym z myślą o wyścigach drag odbywających się na prostej o długości 1/4 mili. Zatem po grzyba w wyścigach drag dobry skręt? Escudo też nie ma najlepszego skrętu, zatem żeby sie nie obijać o bandy, to trzeba mocno hamować. HKS używam tylko do rekordów prędkości i do tuned turbo na test course, gdy mi się zachce. A Escudo poza rajdami i niektórymi wyścigami raczej w ogóle nie używam. Jeżeli chodzi o wyścigi, to tylko wtedy, gdy chcę przejechać szybko. Z reguły preferuję grę bez "pójścia na łatwiznę".

Komentarz

gra jest wtedy nudna... bo wiadomo ze wygrasz. ja czesto biore samochody duzo slabsze od samochodow przeciwnikow. zeby miec jakies zajecie na torze choc i tak musze przyznac ze AI tych zawodnikow nie stoi na zbyt wysokim poziomie.

Komentarz

Potwierdzam AI. Bo jeżeli Mazdą RX-7 zostawiam daleko w tyle Toyotę GT-ONE, to chyba mówi samo za siebie. Na ciekawej jeździe zależy mi głównie w wyścigach endurance. Bo jak mijam stawkę po 5 do 12 razy to po pierwszych 10 okrążeniach już ziewam.

Komentarz

Zamieszczone przez Toyo
                  Bo HKS jest samochodem stworzonym z myślą o wyścigach drag odbywających się na prostej o długości 1/4 mili. Zatem po grzyba w wyścigach drag dobry skręt? Escudo też nie ma najlepszego skrętu, zatem żeby sie nie obijać o bandy, to trzeba mocno hamować. HKS używam tylko do rekordów prędkości i do tuned turbo na test course, gdy mi się zachce. A Escudo poza rajdami i niektórymi wyścigami raczej w ogóle nie używam. Jeżeli chodzi o wyścigi, to tylko wtedy, gdy chcę przejechać szybko. Z reguły preferuję grę bez "pójścia na łatwiznę".
                  To po co Ci auto w GT stworzone do dragu? Nie widzę większego zastosowania poza wyścigami na test course gdzie jakoś sobie radzi bo na reszcie torów to raczej kiepski pomysł.

Komentarz

Autorzy GT początkowo wprowadzili do gry tory do dragu i ustawili zawody drag. Jednak pod koniec produkcji gry w ostatniej chwili wycofali zawody i toru, gdyż uznali, że 1/4 mili jest na test course. Jednak zawodów i tak zabrakło ... Stąd w NTSC możliwe jest tylko 98 % gry. Niemożliwe 2 % trzeba było zdobyć w zawodach drag. Były też wprowadzone wyścigi gokartów, jednak tu akurat w ostatniej chwili wycofali gokarty, a tor zostawili (Motor Sports Land).

Komentarz

Zamieszczone przez Toyo
                      Autorzy GT początkowo wprowadzili do gry tory do dragu i ustawili zawody drag. Jednak pod koniec produkcji gry w ostatniej chwili wycofali zawody i toru, gdyż uznali, że 1/4 mili jest na test course. Jednak zawodów i tak zabrakło ... Stąd w NTSC możliwe jest tylko 98 % gry. Niemożliwe 2 % trzeba było zdobyć w zawodach drag. Były też wprowadzone wyścigi gokartów, jednak tu akurat w ostatniej chwili wycofali gokarty, a tor zostawili (Motor Sports Land).
                      A teraz to mnie dziwiłeś, tego nie wiedziałem. Gratuluje rozeznania :wink: :wink:

Komentarz

Dzieki :wink: Ale to chyba każdy wie.

Komentarz

a tak wogole to nie na temat gadamy :mrgreen:

Komentarz

W sumie i tak i nie. Bo w naszych wypowiedziach pojawia się HKS Drag

Komentarz

Pracuję...
                            X