Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

HKS wcale nie jest taki szybki

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

dzięki za rade SHUMI właśnie przed chwilą pojechałem nim moje rekordowe 445km/h więc nie jest źle

Komentarz

Zamieszczone przez Kamil 12
      Zamieszczone przez PP89
      Bardzo się zdziwiłem. Na machine test HKS 180 SX wyciąga zaledwie 350 km/h. Jak go dałem na tuning to wogóle nie dało się go podkręcić. Wszędzie jest 'nothing'. Na wyścigu Tuned Turbo jadąc w strumieniu aerodynamicznym na liczniku widniało marne 355km/h.
      Z tego co wiem jest to samochodu skonfigurowany do driftul
      Buehehe ale mnie tym rozbawiłeś.lol TO jest samochód do DRAG'ów czyli wyścigom na prosej...
      Pozatym ja tym autem niedawno jechałem 450 km/h :wink: Wystarczy tylko trochę w ustawieniach pogrzebać...
      dokladnie ja hksem jechalem cos kolo 485 ten samochod ciagle przyspiesza sadze ze da irade 500 ale toru za malo
      ludzie nauczcie się pisac orYginałów a nie orginałow....

Komentarz

Re: HKS wcale nie jest taki szybki

Zamieszczone przez Toyo
        Bardzo się zdziwiłem. Na machine test HKS 180 SX wyciąga zaledwie 350 km/h. Jak go dałem na tuning to wogóle nie dało się go podkręcić. Wszędzie jest 'nothing'. Na wyścigu Tuned Turbo jadąc w strumieniu aerodynamicznym na liczniku widniało marne 355km/h.
        po prostu trzeba w skrzyni biegow(w ustawieniach)dac(na samym dole)alcelartion&speed max bardziej na prawa strone mi to pomaga
        Simsonrulez.fora.pl

Komentarz

Zamieszczone przez Kamil 12
          Zamieszczone przez PP89
          Z tego co wiem jest to samochodu skonfigurowany do driftul
          Buehehe ale mnie tym rozbawiłeś.lol TO jest samochód do DRAG'ów czyli wyścigom na prosej...
          Pozatym ja tym autem niedawno jechałem 450 km/h :wink: Wystarczy tylko trochę w ustawieniach pogrzebać...
          jak ty to zrobiles??bo ja tylko jechalem 429 czy tam 427km/h?prosze powiedz cie
          Simsonrulez.fora.pl

Komentarz

Ustawiłem Auto Setup na 22 i jechałem 413 km/h. Ale 455 km/h nie. Wrzućcie ustawienia do HKS'a. A R33 Drag jest do bani. Na Auto Setupie w strumieniu aero jechał ledwo 405 km/h.

Komentarz

Final na 3.200, autosetup na 24-25, ride height przód-minimum, tył-minimum+2 i musi polecieć 450km/h
              Gram w GT już 15 lat

Komentarz

Dzięki schumi. Wypróbuje.

Komentarz

moj wynik tym dragiem to 457,8km/h... na koncu prostej i buum w bande ;]

Nowy rekord wynosi: 472,42km/h ...w tunelu za drugim dragiem. doganialem go przez cala prosta. dogonilem gdy on hamowal przed zakretem. ja wtedy na lewo i prosto w bande

Komentarz

Ja też coś koło tego jeżdżę HKS-em. Tylko ciągle brakuje prostej. Czuje, że on pojedzie szybciej, ale nagle przede mną 'wyrasta' banda zakrętu. Wypróbowałbym na Motor Sports Land, ale za cholerę nie moge wyjechac poza tor. Próbuje sposobów pokazanych w jednym z tematów.

Komentarz

to bardzo proste... pocwicz troche...

Komentarz

Wezmę na Laguna Seca. Tam to banalnie sie wyjeżdża :wink:

Komentarz

korzystac z bugow gry to kazdy potrafi :wink: ...zrob taki wynik na torze

Komentarz

I tak Escudo jest tutaj najlepsze... HKS na PSone w teście szybkości jest dopiero na 7 lub 8 miejscu... Wcześniej są jeszcze Audi TT LM edition i parę przeróbek Skyline'a.

Komentarz

No to dziwny ten test... spójrz na mój ranking na standardowych ustawieniach a nie na pozmienianych http://www.ignac8.mp-serwis.pl/rekordy.html
                              1+1=10

Komentarz

Zamieszczone przez Alianzz
                                I tak Escudo jest tutaj najlepsze... HKS na PSone w teście szybkości jest dopiero na 7 lub 8 miejscu... Wcześniej są jeszcze Audi TT LM edition i parę przeróbek Skyline'a.

Audi TT szybsze od HKS?? chyba ze HKS jedzie na wstecznym a TTka normalnie

HKS spokojnie robi 450kmh wiec TT i inne Skyline'y moga sie schowac

Komentarz

Pracuję...
                                X