Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

100% Ukończona gra

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• 100% Ukończona gra

Jest jest tutaj ktoś pozamną kto ukończył GT3 poza mną (100%)? Muszę się przyznać że Time Trails sprawiały najwięcej problemów, ale jakoś się je ogranołem i zdobyłem złoto. A wam jak poszły?

No niestety ja jeszcze nie mam gry ukończonej na 100% ale staram się co jakiś czas poprawić swoje czasy i osiągnięcia w wyścigach! Niestety teraz, kiedy w Plejku zagościła "czwórka" to na starsze części już będzie coraz mniej czasu
    1% experience 99% luck

Dj Brabus

Grzegorz Skarbek
    http://www.autogaleria.pl

Komentarz

ja niestety też nie ukończyłem gry na 100% nieudało mi sie zaliczyc kilku licencji na złoto.mam chyba 99% teraz. i chyba juz tak pozostanie bo zagrywam sie w gt4.najwiekszym wyzwaniem w gt3 poza licencjami były wyscigi endurance nie ze wzgledu na poziom trudnosci oczywicie
      v-tec power

Komentarz

ja mam ukonczone ok. 88% gry, ale zatrzymalem sie na ostatnim time trial, czyli Complex String. Nie wiem jak mozna przejechac ten tor na zloto - rekord mam na braz, ale to i tak 10 sekund straty do zlota.

a endurance to swoja droga, chyba faktycznie tylko jeden raz przez praktycznie caly wyscig toczyla sie walka. reszta to tylko walka z czasem, ale to byla wina tego ze wybieralem zbyt mocne samochody - dopiero pozniej zmadrzalem... w GT4 juz nie popelnie drugi raz tego bledu

Komentarz

Wszystkie tory są do opanowania. Tylko trzeba troszke poćwiczyć a potem sami się zdziwicie jak łatwo można zdobywać gold. Ja najbardziej nie lubiłem tych rajdowych, ale potrenowałem i udało się.

Komentarz

Takie trochę wyrwane z kontekstu, jest jakaś nagroda za np. 75% gry? I co dostaje się za 100%?

Komentarz

Da się w ogóle przejść licencje na złoto na automacie? Czy bez manualnej skrzyni nie da rady?

Komentarz

Ja z tatem zrobiliśmy gt3 na 100% jeszcze przed premierą gt4.
                Zamieszczone przez are91
                Takie trochę wyrwane z kontekstu, jest jakaś nagroda za np. 75% gry? I co dostaje się za 100%?
                Niestety, ale szkoda że nie ma.
                Zamieszczone przez are91
                Da się w ogóle przejść licencje na złoto na automacie? Czy bez manualnej skrzyni nie da rady?
                Da się. Trzeba tylko w niektórych w opcjach wyłączyć system ASM(tak nazywa się to w grze)ponieważ to spowalnia
                Automat czy manual to nie ma znaczenia. Ja przeszłem na automacie
                Prosto jest zbyt prosto

Komentarz

Chyba jednak dostaje się za to fury (25%, 50%, 75%, 100%). W GT3 grałem bardzo dawno temu, ale wydaje mi sie, że za
                  "procenty" zdobywało się m. in. Corvette C5R i Viper'a Team ORECA.

Komentarz

tak dosdtaje się. Igi mnie w błąd wprowadził. za 100% dostaje się najlepszą formułkę.

Komentarz

ja nic nie dostałem?????????????
                      Prosto jest zbyt prosto

Komentarz

Dziwne. A za 50% coś dostałeś?

Komentarz

też nic????? To chyba będzie jakiś błąd gry??
                          Prosto jest zbyt prosto

Komentarz

za 50% na stówe dostaje się corvette c5r. Nie mam jeszcze 100% ale czytałem że dostaje się formułke. Masz orginał czy pirata, Igi?

Komentarz

orginał i to kupiony w niemczech
                              Prosto jest zbyt prosto

Komentarz

Pracuję...
                              X