Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Najlepszy samochód z klasy S do tuningu

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Najlepszy samochód z klasy S do tuningu

Wypełnijcie ankiete.Jaki samochod jest najlepszy do tuningowania z klasy S (JGTC) i dlaczego.
    5
    Arta NSX
    0%
    0
    Zexel Skyline
    40,00%
    2
    Denso Sard Supra
    60,00%
    3
    zxl Audi RS4 - 8'836

Gillet Vertigo Race Car

Najszybszy jest ten Arty NSX, natomiast musisz nim umnieć jeździć. Jeśli jesteś początkującym no to najlepszą opcją był by Zexel'a Skyline ponieważ ma doskonałą przyczepność.

Natomiast Gillet Vertigo Race Car'em najlepsze czasy osiągam. Jak ograniesz tą gre to chyba jest jeden z najlepszych. Jest bardzo letki więc te 700km nic nie znaczą. Spokojnie może się ścigać z tymi co mają ok 1000km. On poprostu ma bardzo dużą zwrotność, i bierze wszystkich na zakrętach.

Komentarz

wlasnie jezdze vertigo.jest najlepszy. gram juz od gt 1 i nie jestem początkującym
      zxl Audi RS4 - 8'836

Komentarz

GT 1,2 nic nie mają wspólnego z GT3. To kompletnie inna technika jazdy którą GT3 oferuje - bardziej dojrzałą...

Komentarz

tez prawda.Mam pytanie mam vertigo race car.W czym lepiej pojechac najpierw: GT all stars czy GT all japan?
          zxl Audi RS4 - 8'836

Komentarz

GT Allstars, ponieważ Vertigo to europejski samochód więc w japłońskich zawodach nim nie wystartujesz.

Komentarz

all japan

juz jechalem jeden wyscig w all japan
              zxl Audi RS4 - 8'836

Komentarz

Jeden wyścig? Nie lepiej wziąść udział w całym championship i mieć to z głowy...? Przyokazji wygrasz championship bounes i nowe autko które zawsze możesz sprzedać

Komentarz

Zamieszczone przez Piotr
                  Jeden wyścig? Nie lepiej wziąść udział w całym championship i mieć to z głowy...? Przyokazji wygrasz championship bounes i nowe autko które zawsze możesz sprzedać
                  Małe pytanko co do championship i do wyścigów endurance. Nie uważacie że to losowanie nagrody po wygraniu któregoś z powyższych jest trochę głupie? I czy to w ogóle jest losowanie, bo często zdarzało mi się że dostawałem samochody od najgorszego do najlepszego, np. w german car championship było tak: Lupo cup car, New Bettle cup car, RUF 3400 i na końcu dopiero Astra tourning car. Bezsensu. W European Championship jeździłem 4 razy, bo zobaczyłem sylwetkę Vertigo'a. W endurance jest to jeszcze bardziej poryte. tu nie możesz zacząć od ostatniego z 5 lub 10 wyścigów. Ja miałem szczęście i za pierwszym razem wygrałem formułkę w Super speedway. To akurat jest chyba najkrótszy długodystansowiec w grze (100 okrążen, każde bezproblemu można zrobić w czasie ok. 40 sekund, a przeciwnicy do zwykłe drogowe cwele), ale i tak irytujące może być gdy widzisz zarys formułki, a dostajesz jakieś coś.

Komentarz

Nie moge się z Tobą zgodzić.Ja najpierw dostalem Astre Touring Car, a potem Lupo Race Car, S400 i New Bettle.Więc albo to przypadek albo masz pecha
                    PoZdRo
                    zxl Audi RS4 - 8'836

Komentarz

Według mnie Supra jest dobrym autem do tuningu. Mimo zwiększania mocy ma dobrą przyczepność i świetnie się prowadzi (oczywiście do czasu).

Komentarz

Jan nie grałem jeszcze w Gran Turismo 3,ale myślę,że najlepszy z tych trzech jest Skyline.
                        Gran Turismo rulez!!!

Komentarz

A ja jestem za Suprą.To jest genialne auto.

Komentarz

Re: Najlepszy samochĂłd z klasy S do tuningu

Denso sard supra jest najlepszy.Ale dla mnie również dobry jest castrol tom`s supra
                            To nic że mam mało postów....ale mogę udzielać lekcji początkującym

Komentarz

Re: Najlepszy samochĂłd z klasy S do tuningu

Na przyszłość patrz na datę ostatniego postu.

Komentarz

Pracuję...
                              X