Ja zacząlem od Mazdy,dorobilem się troszke kupilem subaru lekki tuning do 540 koni,potem staralem sie zarobic na nissana skylina full tuning dzieki czemu z palcem w nosie wygralem wszystkie wyscigi w Raly events a dzieki czemu wygralem Escudo...dalej to juz z górki bo do Escudo nie ma szans.
Ja zakupiłem na początek zielono-niebieską Toyotę (Corolla) Levin któr spisywała się bardzo dobrze,troszkę ją podtuningowałem i było,podobała mi się ale ją straciłem.
pamietaam moim pierwszym autem.....byla mazda mx-5 bardzo dobre autko,lekki tuning i jechane do przodu ,pozniej po wygraniu kilku wyscigow kupilem lancerka i aby do przodu :mrgreen:
Ja w pierwszej kolejności wziąłem się za licencje żeby sprawdzić jak prowadzą się auta, potem kupiłem coś taniego ale z napędem 4x4. Uzbierałem troszkę kasy i kupiłem demona...Nissan Skyline R34 (po tuningu ponad 1000KM) i mam go do dzisiaj. A wszystko działo się w 2005 roku, więc mogę nie pamiętać pierwszego pojazdu.
Ja kupiłem MX-5 przeszedłem pare tych najłatwiejszych wyścigów dozbierałem na tuning.Później zacząłem zbierac na Mustanga SVT cobra potuningowałem go do jakiś 800 koni ale nie jestem pewien.Tym potuningowanym Mustangiem zacząłem grac w GT3 całymi dniami .Tym autkiem przeszedłem dużo wyścigów ale mustang zaczął się nie sprawdzac w wyścigach przeszedłem nim już ostatni wyścig,a mianowicie Endurance na Super Speedway wygrałem Falcona XR8 i zaczęła się jazda
Komentarz