Ja posiadając 18 tysięcy Cr kupiłem Toytę Sprinter Trueno ponieważ ma taki fajny wąziutki przód. A wy?
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
Jaki wóz kupiliście na początku gry?
Zwiń
X
-
Ja kupiłem PT Cruiser, jednak nie radzę robić tego samego. Jest nawet niezły jeśli poównywać go z autami o podobnej mocy, ma niestety małe możliwości tuningu. Trzeba było się nieźle namęczyć żeby wygrać parę dalszych wyścigów. Polecam za to Mazdę MX-5. Wygrałem ją w jednym z wyścigów i potem już szło łatwo. Oczywiście po odpowiednim tuningu. Uzbierałem później na Mustanga SVT Cobra dopiero wtedy zaczęlem naprawdę wymiatać! Całą forsę za wyścigi przeznaczałem na jego tuning i jeździłem nim aż do zdobycia Vertigo race cara.
Komentarz
-
hej hej.Wydaje mi sie ze mazda kusabi jest dopiero w GT4 a w dodatku za srebro? Chyba gralem w inne gt3
Ja kupilem Sprinter trueno AE86 chyba. Ale cienka to fura jest dlatego zbieralem na s2000, wozik calkiem, calkiem, a potem NSX i juz bylo po nich.All Gold Boy
Komentarz
-
No to tak, najpierw kupiłem sobie Mazda MX 5, przerobiłem turbinkę i te inne i miała zarąbiste przyspieszenie, tak, że na starcie kolesie zostawali chyba z 500m za mną. A teraz kupiłem sobie Forda Mustanga Cobra R (albo jakoś tak). Narazie nie stać mnie na jakieś tunningi, ale za chwile jade na jakieś wyścigi
.
Komentarz
-
Zaczynajac kupiłem Mazde MX5 potem dukupilem do niej turbninke jedną, potem drugą (mocniejsza) :]
Pozniej jak juz uzbieralem kaske kupilem Mitsubishi 3000 GT kupilem najmocniejsza turbine i osiagnolem ponad 1000 KMAle i tak odkąd zdobylem Polyphony001 gram tylko tym :]
Komentarz
-
Ja na początku kupiłem beznadziejnego Chryslera PT Cruiser... Nawet go nie tuningowałem za bardzo, bo nie było sensu dla tak beznadziejnego efektu w tak beznadziejnym wozie jakim jest PT Cruiser. jeździłem przez jakiś czas w kółko Sunday Cup i inne z pierwszych wyścigów. Potem kupiłem czarnego Lancera Evo (nie pamiętam jaki to był dokładnie) i od tamtej pory pokochałem Gran Turismo. Tym samochodem zjeździłem chyba najwięcej wyścigów. Ładowałem systematycznie w tuning, a nawet kupiłem nowe felgi. xD Potem, o ile dobrze pamiętam, kupiłem białą Hondę NSX - tą z A klasy. Mam do niej jeszcze większy sentyment niż do Mitsubishi. Największy mileage, pierwsze większe wygrane za wyścigi... Mógłbym jeszcze długo pisać o tym, jakie wozy kupywałem, ale musze lecieć.Ehh, wspomnienia...
Komentarz
Komentarz