Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Jaki wóz kupiliście na początku gry?

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Jaki wóz kupiliście na początku gry?

Ja posiadając 18 tysięcy Cr kupiłem Toytę Sprinter Trueno ponieważ ma taki fajny wąziutki przód. A wy?

Kupiłem Mazda Miata i coś w nim przerobiłem.

Komentarz

prawde mowiac niepamietam bo to bylo dawno dawno temu... ale chyba mazde mx miata ofkoz potem cos tam jeszcze i oby do audi s4 a potem turbinka i heja... wszystkie wyscigi pokolei (prawie)...

Komentarz

Ja kupiłem PT Cruiser, jednak nie radzę robić tego samego. Jest nawet niezły jeśli poównywać go z autami o podobnej mocy, ma niestety małe możliwości tuningu. Trzeba było się nieźle namęczyć żeby wygrać parę dalszych wyścigów. Polecam za to Mazdę MX-5. Wygrałem ją w jednym z wyścigów i potem już szło łatwo. Oczywiście po odpowiednim tuningu. Uzbierałem później na Mustanga SVT Cobra dopiero wtedy zaczęlem naprawdę wymiatać! Całą forsę za wyścigi przeznaczałem na jego tuning i jeździłem nim aż do zdobycia Vertigo race cara.

Komentarz

Ja Kupiłem MX5,bo był dość tani,a moc miał największą z tych samochodów do 18tys,w pierwszym wyścigu zawsze kupuje sportowy wydech żeby lepiej brzmiał.

Komentarz

Ja natomiast kupiłem starego Lancera. Zostało mi troszkę i dokupiłem kilka śróbek.

Komentarz

Skąs ty wziełeś na niego forse? Kosztuje chyba więcej niż 18 tyś.

Komentarz

Pytanie w tym temacie jest: jaki kupiliśmy samochód na początku gry. Po ukończeniu pierwszych licencji na srebro zrobyłem Mazde Kusabi. Następnie przeszedłem Sunday Cup i zakupiłem "Miśka".

Komentarz

hej hej.Wydaje mi sie ze mazda kusabi jest dopiero w GT4 a w dodatku za srebro? Chyba gralem w inne gt3

Ja kupilem Sprinter trueno AE86 chyba. Ale cienka to fura jest dlatego zbieralem na s2000, wozik calkiem, calkiem, a potem NSX i juz bylo po nich.
                  All Gold Boy

Komentarz

O nie! sory, pomyliło mi się coś Myślałem że tutaj gadamy o GT4.

Komentarz

No to tak, najpierw kupiłem sobie Mazda MX 5, przerobiłem turbinkę i te inne i miała zarąbiste przyspieszenie, tak, że na starcie kolesie zostawali chyba z 500m za mną . A teraz kupiłem sobie Forda Mustanga Cobra R (albo jakoś tak). Narazie nie stać mnie na jakieś tunningi, ale za chwile jade na jakieś wyścigi .

Komentarz

Zaczynajac kupiłem Mazde MX5 potem dukupilem do niej turbninke jedną, potem drugą (mocniejsza) :]
                        Pozniej jak juz uzbieralem kaske kupilem Mitsubishi 3000 GT kupilem najmocniejsza turbine i osiagnolem ponad 1000 KM Ale i tak odkąd zdobylem Polyphony001 gram tylko tym :]

Komentarz

ja kupiłem mazde MX-5 większość osub ja kupuje ponieważ jest niedroga w stosunku do swojch osiągów

Komentarz

Re: Jaki wóz kupiliście na początku gry?

też Toytę Sprinter Trueno bo jest najlepszy z tych wszystkihc

Komentarz

Ja na początku kupiłem beznadziejnego Chryslera PT Cruiser... Nawet go nie tuningowałem za bardzo, bo nie było sensu dla tak beznadziejnego efektu w tak beznadziejnym wozie jakim jest PT Cruiser. jeździłem przez jakiś czas w kółko Sunday Cup i inne z pierwszych wyścigów. Potem kupiłem czarnego Lancera Evo (nie pamiętam jaki to był dokładnie) i od tamtej pory pokochałem Gran Turismo. Tym samochodem zjeździłem chyba najwięcej wyścigów. Ładowałem systematycznie w tuning, a nawet kupiłem nowe felgi. xD Potem, o ile dobrze pamiętam, kupiłem białą Hondę NSX - tą z A klasy. Mam do niej jeszcze większy sentyment niż do Mitsubishi. Największy mileage, pierwsze większe wygrane za wyścigi... Mógłbym jeszcze długo pisać o tym, jakie wozy kupywałem, ale musze lecieć. Ehh, wspomnienia...

Komentarz

Pracuję...
                              X