Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Jaki jest wasz ulubiony samochód w GTmode w GT3?

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Jaki jest wasz ulubiony samochód w GTmode w GT3?

Mój ulubiony wóz to chyba Vertigo Race Car, choć ostatnio nawet fajnie jeździło mi się Nismo Skyline GT-R R-Tune (R34,J), a wam?

Też vertigo, mazda 787b, Toyota sprinter trueno - (wąziutki przód) i formułki

Komentarz

Zamieszczone przez CJ
      Też vertigo, mazda 787b, Toyota sprinter trueno - (wąziutki przód) i formułki
      A jakim bolidem F1 jeździsz? Bo ja mam Polyphony 001. Wygrałem w Enduransie na super speedway

Komentarz

ja jeżdże polyphony 002 z takim czerwonym światełkiem (wygrałem ją dopiero w wyścigu endurance mazdą mx-5) Wcześniej gdy pierwszy raz zaczołem przechodzić ostatni endurance na super spdw i go ukończyłem a chamsko się mi nudziło w trakcie losowania zobaczyłem formułkę i zamknąłem oczy a gdy je otworzyłem zobaczyłem clio i sie tak wcur... a gdy drugi raz w to grałem to wygrałem to samo, mało pada nie zniszczyłem, trzeci raz już nie chciało mi się tłuc te 100 lapów. I gdy w jednym z wyścigów w beginerze wygrałem najlepszą mx-5 wreszcie udało mi się przejść endurance mx-5 i dopiero od tego czasu mam formułkę, ale nie jest ona zbyt dobra. Czy wiecie w którym wyścigu można wygrać najlepszą formułkę??? Jeżeli będzie to jakiś series race to jestem zbawiony bo wtedy zapisze przed ostatnim wyścigiem, pominę go i gdy w trakcie losowania nie dostane formułki to robie load i powtarzam.

Komentarz

Zamieszczone przez CJ
          ja jeżdże polyphony 002 z takim czerwonym światełkiem (wygrałem ją dopiero w wyścigu endurance mazdą mx-5) Wcześniej gdy pierwszy raz zaczołem przechodzić ostatni endurance na super spdw i go ukończyłem a chamsko się mi nudziło w trakcie losowania zobaczyłem formułkę i zamknąłem oczy a gdy je otworzyłem zobaczyłem clio i sie tak wcur... a gdy drugi raz w to grałem to wygrałem to samo, mało pada nie zniszczyłem, trzeci raz już nie chciało mi się tłuc te 100 lapów. I gdy w jednym z wyścigów w beginerze wygrałem najlepszą mx-5 wreszcie udało mi się przejść endurance mx-5 i dopiero od tego czasu mam formułkę, ale nie jest ona zbyt dobra. Czy wiecie w którym wyścigu można wygrać najlepszą formułkę??? Jeżeli będzie to jakiś series race to jestem zbawiony bo wtedy zapisze przed ostatnim wyścigiem, pominę go i gdy w trakcie losowania nie dostane formułki to robie load i powtarzam.
          Jeśli pominiesz ostatni wyścig to nic nie wygrasz, bo ci się losowanie nie włączy. lepiej pomiń przed ostatni i zapisz. Moja formułka jest całkiem niezła. Nie mam porównania do innych ale wydaję mi się że jest bardzo dobra.

Komentarz

Nie prawde mowisz are91 Ja czesto robilem taki przekret w GT3 ze save robilem w przedostatnim wyscigu a ostatni poprostu wylaczalem i losowanie bylo jak cos mi sie nie podobalo to se wlaczalem jescze raz bardzo dobry sposob ;]
            NSX rulezz :]

Komentarz

Zamieszczone przez Zippo22
              Nie prawde mowisz are91 Ja czesto robilem taki przekret w GT3 ze save robilem w przedostatnim wyscigu a ostatni poprostu wylaczalem i losowanie bylo jak cos mi sie nie podobalo to se wlaczalem jescze raz bardzo dobry sposob ;]
              Tylko nie na endurance.

Komentarz

No na endurance niestety sie nie da wiec jak czasami wygralem jakies badziewie nie samochod to myslalem ze mnie szlak trafi ale ogolem taki trick z savem jest b. dobry

Komentarz

Zamieszczone przez Zippo22
                  Mi się raz zdarzyło, że przez to nic nie wygrałem. Może to był jakiś błąd gry, czy coś.

Komentarz

Hmm to dzwine mi sie taka sytuacja nigdy nie zdarzyla no coz moze poprostu jakis blad raz byl

Komentarz

Dobra, wróćmy do tematu, to czym wam się dobrze jeździ? Według mnie ZZII jest bardzo fajne. Taka namiastka Ferrari. Nawet podobne do Modeny, tylko mniejsze i ma ostrzejszy design.

Komentarz

Zgadzam sie b. fajny samochodzik ale mis ie bardziej podoba Lister V12 Storm (chyba tak) spoko wozik spoko mi sie nim jezdzilo

Komentarz

Jak ktoś z kolegów powiedział ZZII super sie tym autkiem jezdzi napęd 4x4 i bardzo dynamiczne a nie jest to żaden race car. Pozatym lubilem zawsze jedzic 4x4 wylaczalem wszystkie systmey typu abs esp i manual skrzynie i heja czasowki w torze testowym complex a pozniej ogladalem powtórki z efekotwnymi bokami sam miód na moje serce (impreza, A4 głównie )
                          Pozdrawiam Gutix.
                          Reklama Poligrafia Drukarnia http://www.reproskan.pl

Komentarz

Cze jak masz gg to napiszesz mi jak mam wygrac tam formule ?

bo ja nie wiem moje gg to 4504635 a email smerf10@tlen.pl

Komentarz

Arta NSX, 787B, R390 GT1, F094S/H i wiele innych...
                              ZZ2 bardzo lubilem w GT2.
                              Complex string rulez
                              GG - 11726632

Komentarz

Pracuję...
                              X