Mój ulubiony wóz to chyba Vertigo Race Car, choć ostatnio nawet fajnie jeździło mi się Nismo Skyline GT-R R-Tune (R34,J), a wam?
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
Jaki jest wasz ulubiony samochód w GTmode w GT3?
Zwiń
X
-
ja jeżdże polyphony 002 z takim czerwonym światełkiem (wygrałem ją dopiero w wyścigu endurance mazdą mx-5) Wcześniej gdy pierwszy raz zaczołem przechodzić ostatni endurance na super spdw i go ukończyłem a chamsko się mi nudziło w trakcie losowania zobaczyłem formułkę i zamknąłem oczy a gdy je otworzyłem zobaczyłem clio i sie tak wcur... a gdy drugi raz w to grałem to wygrałem to samo, mało pada nie zniszczyłem, trzeci raz już nie chciało mi się tłuc te 100 lapów. I gdy w jednym z wyścigów w beginerze wygrałem najlepszą mx-5 wreszcie udało mi się przejść endurance mx-5 i dopiero od tego czasu mam formułkę, ale nie jest ona zbyt dobra. Czy wiecie w którym wyścigu można wygrać najlepszą formułkę??? Jeżeli będzie to jakiś series race to jestem zbawiony bo wtedy zapisze przed ostatnim wyścigiem, pominę go i gdy w trakcie losowania nie dostane formułki to robie load i powtarzam.
Komentarz
-
Zamieszczone przez CJja jeżdże polyphony 002 z takim czerwonym światełkiem (wygrałem ją dopiero w wyścigu endurance mazdą mx-5) Wcześniej gdy pierwszy raz zaczołem przechodzić ostatni endurance na super spdw i go ukończyłem a chamsko się mi nudziło w trakcie losowania zobaczyłem formułkę i zamknąłem oczy a gdy je otworzyłem zobaczyłem clio i sie tak wcur... a gdy drugi raz w to grałem to wygrałem to samo, mało pada nie zniszczyłem, trzeci raz już nie chciało mi się tłuc te 100 lapów. I gdy w jednym z wyścigów w beginerze wygrałem najlepszą mx-5 wreszcie udało mi się przejść endurance mx-5 i dopiero od tego czasu mam formułkę, ale nie jest ona zbyt dobra. Czy wiecie w którym wyścigu można wygrać najlepszą formułkę??? Jeżeli będzie to jakiś series race to jestem zbawiony bo wtedy zapisze przed ostatnim wyścigiem, pominę go i gdy w trakcie losowania nie dostane formułki to robie load i powtarzam.
Komentarz
-
Zamieszczone przez Zippo22Nie prawde mowisz are91 Ja czesto robilem taki przekret w GT3 ze save robilem w przedostatnim wyscigu a ostatni poprostu wylaczalem i losowanie bylo jak cos mi sie nie podobalo to se wlaczalem jescze raz bardzo dobry sposob ;]
Komentarz
-
Zamieszczone przez Zippo22Nie prawde mowisz are91 Ja czesto robilem taki przekret w GT3 ze save robilem w przedostatnim wyscigu a ostatni poprostu wylaczalem i losowanie bylo jak cos mi sie nie podobalo to se wlaczalem jescze raz bardzo dobry sposob ;]
Komentarz
-
Jak ktoś z kolegów powiedział ZZII super sie tym autkiem jezdzi napęd 4x4 i bardzo dynamiczne a nie jest to żaden race car. Pozatym lubilem zawsze jedzic 4x4 wylaczalem wszystkie systmey typu abs esp i manual skrzynie i heja czasowki w torze testowym complex a pozniej ogladalem powtórki z efekotwnymi bokami sam miód na moje serce(impreza, A4 głównie )
Pozdrawiam Gutix.Reklama Poligrafia Drukarnia http://www.reproskan.pl
Komentarz
-
Cze jak masz gg to napiszesz mi jak mam wygrac tam formule ?
bo ja nie wiem moje gg to 4504635 a email smerf10@tlen.pl
Komentarz
Komentarz