Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Tródne serie

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Tródne serie

Witam wszystkich fanów seri
    w gt gram juz bardzo długo obecnie gram w gt4 ale nie ukończyłem jeszcze gt3 mam problem z kilkoma seriami a mianowicie z Roadstar Endurence Event gdzie mozna startować tylko mazda MX-5 i w dodatku bez tuningu jedyne co zrobiłem to kupiłem oponki medium (oczywiście racing tyres) i... niemam najmniejszych szans na pierwsze miejsce, z kilkoma przeciwnikami jakos sobie radze ale ten co startuje z pierwszej pozycij wymiata jak by miał tuning no i niewiem co robić
    podobnie jest profesjonal league w seri Vitz/Yaris race
    jesli ktoś wie niech pisze bo chciałbym w końcu ja przejść cała a w tej sytuacji nie gram w gt3 (w inne niezaliczone serie a mam dopiero ok 75%) tylko jeżdze gt4

Re: Tródne serie

UWAGA CZEPIAM SIĘ

Ortografia jest bardzo, jak widać, trUdna
    1+1=10

Komentarz

Nie pamietam dokladnie juz GT3, ale pierwsze slysze, ze bez tuningu trzeba..
      maruda
      A-spec 17,839 km

Komentarz

Zamieszczone przez Kauris
        Ja pamiętam ten wyścig MX-5. Trzeba było faktycznie bez żadnego tuningu jechac, jedynie chyba tylko opony były dozwolone do wyboru.
        Niestety nie przechodziłem tego, ale mysle że problem jest prosty w rozwiązaniu --> trening.

Komentarz

Zamieszczone przez PP89
          Zamieszczone przez Kauris
          Ja pamiętam ten wyścig MX-5. Trzeba było faktycznie bez żadnego tuningu jechac, jedynie chyba tylko opony były dozwolone do wyboru.
          Niestety nie przechodziłem tego, ale mysle że problem jest prosty w rozwiązaniu --> trening.
          Masz racje PP89 trening to podstawa ale w tym wyscigu to nie wystarcza na szczescie znalazłem sposób dzieki czemu ten wyscig stał sie banalnie prosty spróbuje tez tak z yariz

Komentarz

Sorry za odkopywanie starych tematów, ale pamiętajcie, że żeby uzyskać 100% Gran Turismo 3 trzeba też ukończyć tryb Arcade .

...endlessly drifting...
            ....waving in beautiful agony....

Komentarz

Pracuję...
            X