Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Czy może mi ktoś powiedzieć jak moge wybrać auto które chce?

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Czy może mi ktoś powiedzieć jak moge wybrać auto które chce?

Powie mi ktos jak moge wybrac auto ktore chce jako nagrode za endurace lub inne tryby plz ??

nie możesz

Komentarz

Ale po co jest jak wygram wyscig takie ze sa 4 auta i ciagle po nich czarne kolo chodzi ??

Komentarz

losowanie

Komentarz

Takie małe pytanko.
          Czy jezeli do wygrania jest jedno auto sposrod czterech i wygram 4 razy zgarne je wszystkie? Czy moge wygrac kilka razy to samo.

Komentarz

Wygrywanie auta jest losowe.

Komentarz

Zamieszczone przez Piotr
              Wygrywanie auta jest losowe.
              Tak wiem, ale chodzi mi o to czy moge dwa razy (bądz wiecej) wygrac to samo

Komentarz

Oczywiśćie że tak. Powodzenia.

Komentarz

Hmmm brzmi to zachecajaco :]

Powiedzmy ze za 16 razem wygram to co chce
                  Licząc moja cierpliwosc i fakt ze przejscie jednej planszy zajmuje jakies 2 h zajmie mi to jakies 2 tygodnie

Komentarz

Ja kiedyś miałem taki sposób ,że jak jechałem serie kilku wyścigów na np.5 ,4 przejechałem na 1 miejscu ,a ostatni sobie pomijałem i przed pominięciem ostatniego wyścigu trzasnąłem savea.Jak nie wygrałem tego auta co chciałem to wczytywałem save przed 5 wyścigiem ,który pomijałem.Nie wiem czy to łatwe do zrozumienia.
                    No to może tak:
                    Jadąc 5 wyścigów z rzędu 4 przejechać na 1 miejscu przed rozpoczęciem ostatniego(czyli 5) zapisać.Później omija się ten ostatni i czeka ,aż skończy się losowanie.Jak nie wygraliśmy tego auta co chcieliśmy to wczytujemy gre przed 5 wyścigiem. Chyba prościej nie można

Komentarz

Zamieszczone przez Serwer
                      Ja kiedyś miałem taki sposób ,że jak jechałem serie kilku wyścigów na np.5 ,4 przejechałem na 1 miejscu ,a ostatni sobie pomijałem i przed pominięciem ostatniego wyścigu trzasnąłem savea.Jak nie wygrałem tego auta co chciałem to wczytywałem save przed 5 wyścigiem ,który pomijałem.Nie wiem czy to łatwe do zrozumienia.
                      Świetna taktyka! Bede msuial przetestowac, ale jest tylko jedno ale :/ nie bedzie dzialac na planszach na ktorych musisz przchodzic trasy ciągiem (typu europan, americam, japanese champioship)

Komentarz

Podobno w czasie losowania jak wciśniemy "X" lub"START"(nie pamiętam właściwego),kiedy czarne koło jest na aucie które chcemy(ok.0.5 sek.) to wtedy prawdopodobnie je dostaniemy (ok.60% szans).Próbowałem i dostałem ,ale to mógł być przypadek.Sposób z save'ami jest skuteczniejszy,ale czasem trzeba czekać kilka losowań.No i ten sposób nie działa w ENDURANCE.Można też zwyczajnie naparzać w X lub w START w trakcie losowania i może szczęście dopisze.
                        Gram w GT już 15 lat

Komentarz

Pracuję...
                        X