Powiedzmy ze za 16 razem wygram to co chce
Licząc moja cierpliwosc i fakt ze przejscie jednej planszy zajmuje jakies 2 h zajmie mi to jakies 2 tygodnie
Ja kiedyś miałem taki sposób ,że jak jechałem serie kilku wyścigów na np.5 ,4 przejechałem na 1 miejscu ,a ostatni sobie pomijałem i przed pominięciem ostatniego wyścigu trzasnąłem savea.Jak nie wygrałem tego auta co chciałem to wczytywałem save przed 5 wyścigiem ,który pomijałem.Nie wiem czy to łatwe do zrozumienia.
No to może tak:
Jadąc 5 wyścigów z rzędu 4 przejechać na 1 miejscu przed rozpoczęciem ostatniego(czyli 5) zapisać.Później omija się ten ostatni i czeka ,aż skończy się losowanie.Jak nie wygraliśmy tego auta co chcieliśmy to wczytujemy gre przed 5 wyścigiem. Chyba prościej nie można
Ja kiedyś miałem taki sposób ,że jak jechałem serie kilku wyścigów na np.5 ,4 przejechałem na 1 miejscu ,a ostatni sobie pomijałem i przed pominięciem ostatniego wyścigu trzasnąłem savea.Jak nie wygrałem tego auta co chciałem to wczytywałem save przed 5 wyścigiem ,który pomijałem.Nie wiem czy to łatwe do zrozumienia.
Świetna taktyka! Bede msuial przetestowac, ale jest tylko jedno ale :/ nie bedzie dzialac na planszach na ktorych musisz przchodzic trasy ciągiem (typu europan, americam, japanese champioship)
Podobno w czasie losowania jak wciśniemy "X" lub"START"(nie pamiętam właściwego),kiedy czarne koło jest na aucie które chcemy(ok.0.5 sek.) to wtedy prawdopodobnie je dostaniemy (ok.60% szans).Próbowałem i dostałem ,ale to mógł być przypadek.Sposób z save'ami jest skuteczniejszy,ale czasem trzeba czekać kilka losowań.No i ten sposób nie działa w ENDURANCE.Można też zwyczajnie naparzać w X lub w START w trakcie losowania i może szczęście dopisze.
Komentarz