Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

[Poradnik] GT3

Zwiń
To jest podklejony temat.
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• [Poradnik] GT3

Poradnik co prawda do GT3 ale niektóre informacje zapewne przydadzą się wszystkim innym :wink:

Re: [Poradnik] GT3

Jeśli możesz, to daj lepiej miniaturki, bo sie strona pół godziny ładuje
    http://najalternatywniej.blogspot.com/
    keep calm & carry on
    digart - lastfm
    ---
    REGULAMIN FORUM ]

Komentarz

Zamieszczone przez Witek Enzo
      Jeśli możesz, to daj lepiej miniaturki, bo sie strona pół godziny ładuje
      Witek wiem ale teraz już tego nie zmienię na imageshack hostowałem i nie mam kodów na miniatury.
      No a nie chce mi się tego skanować i hostować drugi raz. Bo jeden skan zajmuje ok 2-3mb, przy moim necie up takich plików jest denerwujący.

Liczyłem na to że spryciarze zwyczajnie po załadowaniu strony zapiszą sobie obrazki na dysk.

///
      łocz dys :mrgreen: poprawiłem na miniatury, wystarczyło kliknąc na zdjęcia i otworzyła sie ich strona na imageshacku skąd można było skopiowac kody.

EOT.

~W.E.

Komentarz

Ej mam jeszcze tą gazetę z tym poradnikiem :mrgreen:

Komentarz

Zamieszczone przez JISAW
          Ej mam jeszcze tą gazetę z tym poradnikiem :mrgreen:
          Miesięcznik Play. Bardzo dobra gazetka kiedyś prenumerowałem. Teraz już chyba jej niema.

///
          łocz dys :mrgreen: poprawiłem na miniatury, wystarczyło kliknąc na zdjęcia i otworzyła sie ich strona na imageshacku skąd można było skopiowac kody.

EOT.

~W.E.

Dziękuje,dobra robota. :wink:

Komentarz

Miła lektura a ma może ktos ten poradnik który został wydany razem z grą? widziałem go kiedyś na allegro do kupienia, była to nawet nie mała książeczka i nie mało kosztowała

...endlessly drifting...
            ....waving in beautiful agony....

Komentarz

Zamieszczone przez CodyGTR
              Miła lektura a ma może ktos ten poradnik który został wydany razem z grą? widziałem go kiedyś na allegro do kupienia, była to nawet nie mała książeczka i nie mało kosztowała
              Podejrzewam że nikt niema. No ale.
              Tak naprawdę to nie jest Ci on wcale potrzebny. Niektóre rady są uniwersalne do wszystkich części GT a większość odpowiedzi na typowe pytania znajdziesz na forum. Więc wydawanie kaski na coś z czego i tak zapewne nie dowiesz się czegoś zupełnie nowego jest niepoważne.

BTW
              Jak możesz zmień kolor podpisu. Proszę i sugeruję z kilku powodów:
              1-Czerwony kolor jest zakazany regulaminowo.
              2-No ogół przypisany jest dla Administratora forum.
              3-Zwyczajnie niepotrzebnie razi w oczy.

Komentarz

Ostatni post został napisany już dawno ale może ktoś mi podpowie bo na 1 stronie tego poradnika jest jak dostać race cara i jest napisane żeby wczytać grę i ponownie wygrać ostatni wyścig ( chodzi o to że mam wygrać jakiś wyścig wyłączyć grę następnie ponownie ją włączyć i wygrać ten sam wyścig co przed wyłączeniem konsoli ) ?? mi to nie chodzi

Komentarz

Chodzi o to że kończąc wyścig nie dostajesz zawsze tego samgo samochodu. Z tego co pamiętam, to jest pare samochodów, które możesz otrzymać po wygranej. Nie wiem od czego to zależy.

Komentarz

bardzo fajny poradnik

Komentarz

Dreadlock89 możesz dodać ponownie 2 zdjęcie poradnika ponieważ nie wczytuje się.

Komentarz

flo-mi się wszystkie wczytały. Sprawdź jeszcze u siebie. Jak nie,to pokombinujemy

Komentarz

Tak, teraz wszystkie, ale wcześniej rzeczywiście część się nie wczytywała.
                          1+1=10

Komentarz

Nie chciałem zakładać nowego tematu typu " porady do...", więc napiszę tu: Otóż być może nie wszyscy użytkownicy\gracze wiedzą że w GT3 jest coś takiego jak blokada skrzyni biegów tzn. jeśli jedziemy na skrzyni automatycznej (większość) to jeśli wciśniemy R2 to skrzynia nie zmieni biegu, ani nie zredukuje ani nie podwyższy na bieg następny. Kiedy gra nalicza kasę za wygrany wyścig wystarczy wcisnąć X a kasa poleci szybciej.
                            Ciekawostka: Jechałem sobie wyścigi Dream Cars w Amateur League celem zdobycia RX-7 LM RC (motyw z save'm na przedostatnim wyścigu) i po paru losowaniach dostałem NIEBIESKIEGO FTO LM, ma ktoś takiego? Ja go zignorowałem bo czekałem na RX-7 (srebrna).
                            Gram w GT już 15 lat

Komentarz

Pojechałem dzisiaj All Japan GT Championship w Amateur League, jechałem Polyphony 002 (nówka, nie używana po wymianie oleju). W pierwszym wyścigu dałem minimalny docisk na spojlerach i auto rzucało i słabo hamowało, do tego opony ledwie starczyły na 5 okr. W następnych wyścigach dałem docisk na: przód-1.00, tył-1.10. Okazało się że auto dużo lepiej się prowadzi (logiczne), można brać zakręty z większą prędkością i co ciekawe wolniej zużywają się opony mimo że przy zwiększonej sile dociskania powinno być wręcz odwrotnie. Poza tym odniosłem wrażenie że na Apricot hill i na Grand Valley Speedway była gorsza przyczepność chociaż jechałem na tych samych ustawieniach i nic nie zmieniałem. Jechało się wyraźnie gorzej i podejrzewam że znienawidzony pierwszy zakręt w prawo na Grand Valley dlatego jest nie lubiany bo na CAŁYM tym torze jest gorsza przyczepność niż na innych i to we wszystkich częściach GT, w których ten tor występuje (algorytm jakiś czy cóś). To tylko moje przypuszczenie, więc nie krzyczcie że głoszę nieprawdę za to sami sprawdźcie i być może ktoś z was też to potwierdzi.
                              Gram w GT już 15 lat

Komentarz

Pracuję...
                              X