Tylko wyjaśnijcie mi co to za rekord? Że ktoś długo jeździ jednym samochodem? I co z tego? Nie lepiej jak się zmierzycie na czas przejechania jakiegoś toru fabrycznym samochodem? To już miałoby jakiś sens.
Ten długi dystans jest zrobiony poprzez bug na Seatle Circuit. Wychodzisz poza trasę i z dobrymi ustawieniami możesz stanąć dęba samochodem i można osiągnąć ponad 2mln km/h (o tym bugu pewnie wiecie). Trzeba w odpowiednim momencie zapauzować, bo może konsola się zaciąć, a wtedy tylko reset pomoże, a dystansu przebytego nie zapiszę.
Udało mi się nabić tyle kilometrów, dzięki mojemu siostrzeńcowi, który zafascynował się bardzo tym bugiem, gdyż wcześniej o tym nie wiedział. Znalazłem ustawienia i uradowany z godzinę bawił się tym glitchem. Za pierwszym razem udało mu się, dzięki czemu taki a nie inny przebieg. Niestety, kolejny raz dodał tylko 20000km więcej, a za trzecim razem konsola zawiesiła się...
Zamieszczone przez machbed
Tylko wyjaśnijcie mi co to za rekord? Że ktoś długo jeździ jednym samochodem? I co z tego? Nie lepiej jak się zmierzycie na czas przejechania jakiegoś toru fabrycznym samochodem? To już miałoby jakiś sens.
Po to właśnie stworzyłem turniej GT3, który aktualnie trwa. Więcej szczegółów na ten temat tutaj: viewtopic.php?f=6&t=6745
Komentarz