Czyli mam rozumiec, ze w poniedzialek podajesz dokladne dane co do trasy i samochodu i startujemy, tak?
BTW: Ta RX7 RZ na Midfield zes ladnie dal, nie powiem Ja probowalem na 5ciu okrazeniach i najmniej wycisnalem ok. 1.23'900, pozniej mi sie odechcialo Wyrazy uznania :wink:
BTW 2: A moze do tego jakis turniej driftowy? Nie zebym jakos specjalnie blyszczal ale fajna zabawa by mogla byc Osobiscie bylbym za Apricot Hill, ale jak by sie znalezli chetni, to juz by sie wszystko obgadalo
Czyli mam rozumiec, ze w poniedzialek podajesz dokladne dane co do trasy i samochodu i startujemy, tak?
Dokładnie :wink: .
Zamieszczone przez Hachiroku
BTW: Ta RX7 RZ na Midfield zes ladnie dal, nie powiem Ja probowalem na 5ciu okrazeniach i najmniej wycisnalem ok. 1.23'900, pozniej mi sie odechcialo Wyrazy uznania :wink:
Ano dzięki, dzięki. Nie myślałem, że komuś zaimponuję.
Zamieszczone przez Hachiroku
BTW 2: A moze do tego jakis turniej driftowy? Nie zebym jakos specjalnie blyszczal ale fajna zabawa by mogla byc Osobiscie bylbym za Apricot Hill, ale jak by sie znalezli chetni, to juz by sie wszystko obgadalo
Jeśli już, to na jakiej zasadzie. Bo ja w tej chwili nie mam pomysłu.
Ostatnio robiłem Laguna Seca 200 miles. Wygrałem oczywiście. Ale zdziwiła mnie jedna rzecz. Wśród moich przeciwników był Gillet Vertigo Race Car, który podczas całego wyścigu zjechał do pit stopu tylko raz i to na 83 okrążeniu Jak to jest możliwe
Co do wcześniejszego posta to faktycznie dziwne, że Vertigo dało radę przejechać tyle okrążeń
Co do turnieju to jako, że GT3 zaliczyłem na 100% w ostatni weekend będę się przesiadał na GT4 teraz i tym samym ta runda chyba będzie moją ostatnią Nigdy nie gram w gry po ich pełnym zaliczeniu tym bardziej, że seria GT ma mało do zaoferowania jak już się zaliczy wszystkie wyścigi - brak dobrego motywatora by ciągle jeździć te same wyścigi
Muszę sprawdzić jakie turnieje organizowane są w GT4
Komentarz