Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Supra Challange

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Supra Challange

Widze ze wiekszosc osoba sie najbardziej podoba Denso Sard Supra GT lub Castrol TOM'S Supra ze wzgledu na latwosc prowadzenia pojazdu. Wiec jestem ciekaw jak sobie radzicie nim na torze wiec postanowilem utworzyc topic w ktorym bedziemy wpisywac nasze najlepsze czasy.

Apricot Hill Raceway: 1'14.285
    Cote d'Azur: 1'28.980
    Complex String: 4'11.059
    Deep Forest Raceway: 1'08.028
    Gran Valley Speedway: 1'45.571
    Mid-Field Raceway: 1'07.732
    SS5 (Special Stage Route 5): 1'16.622
    SS11 (Special Stage Route 11): 1'47.632
    Trail Mountain Circuit: 1'18.213

Wszystkie czasy zostaly osiagniete na Logitech Driving Fore Pro (manual gear). Jak by co to mam save'y replay'ow tych najszybszych okrazen. Wiec wszyscy mozecie post'owac sowoje najlepsze czasy dla tego pojazdu.

Jest tylko jeden warunek. Okrazenia musza byc wykonane w trybie Arcade Mode w Free Run.

Założenie że w trybie arcade mode jest bezsensu, bo samochód w tym trybie jezdzi arcadowo, ja proponuje w trybie GT moc, dowolna bo i tak na ustawieniu ponad 1000hp, jest ledie sterowna.
    Ale jak chcesz czasy z arcade beda w niedziele wieczorem, bo teraz na wakacjach

Komentarz

Postanowiłem zrobić to w Arcade Mode BO:
      1. Nie da się oszukać drugiego zawodznika.
      2. Wybieramy samochód który już ma stałe ustawienia. (np. będziemy jeździć na tych samych oponach)

Komentarz

Oto moje czasy:

Mid-Field Raceway: 1'09.673
        Trail Mountain Circuit: 1'21.085

Tylko dwa w dodatku zrobione na szybko. Postaram się je poprawić i przysłać pozostałe. Fajnie było by gdyby ktoś jeszcze włączył się do tego mini turnieju
        Obywatele!!! Nie zapominajcie o GT3!

Komentarz

Kolejne czasy. Tym razem Cię pobiłem Piotrze. Aha, mam pytanie co do Complex String. Jeździłeś dokładnie po torze czy ścinałeś trawnikami?

Aprico Hill Raceway: 1'16.224
          Complex String: 4'21.196
          SS5: 1'18.282

Na dowód mogę podesłać zdjęcia zrobione aparatem cyfrowym.

Komentarz

Wow, ten wynik na Complex String jest całkiem niezły. Nie, wolno tylko po asfalcie jeździć. Muszę się przyznać że bardzo mało czasu poświęciłem na tych torzach na których mnie pokonałeś. Bardzo mnie to zmobilizowało i teraz przyłożę się bardziej do Aprico Hill Raceway, Complex String, i SS5.

Komentarz

Narazie Udało mi się poprawić czas na:

SS5 (Special Stage Route 5): 1'16.622

Apricot Hill Raceway: 1'14.285

Complex String: 4'11.059

Uważam że Complex String da się jeszcze o wiele więcej poprawić (ok. 2sec) ale później się tym zajmne. A pozostałe to już minimalne poprawki 0.25-0.5sec jak ktoś się zbliży do obecnych czasów to będę nad nimi pracował.

Wszystkie swoje rekordy mam w postaci replay i top times w arcade free mode.

Rekord świata dla Apricot Hill Raceway wynosi: 1'13.9xx - Dokonany na Denso Sard Supra GT (DS2). Nie wiem czy to jest możliwe na DFP by osiągnąć taki czas. Wszystkie obecne czasy zostały wykonane przez mnie na Castrol Supra (DFP) poza tym.

Później wziołem Sard Supra GT i jednak jest lepsza na tym torze. Narazie nim uzyskuje lepsze czasy.

Komentarz

Niestety teraz nie będę mógł poprawiać czasów, bo nie długo jadę na wakacje. Ale może jeszcze coś tam zdąże.

Komentarz

Zamieszczone przez Piotr
                  .....................Rekord świata dla Apricot Hill Raceway wynosi: 1'13.9xx - Dokonany na Denso Sard Supra GT (DS2). Nie wiem czy to jest możliwe na DFP by osiągnąć taki czas. Wszystkie obecne czasy zostały wykonane przez mnie na Castrol Supra (DFP) poza tym.

Później wziołem Sard Supra GT i jednak jest lepsza na tym torze. Narazie nim uzyskuje lepsze czasy.
                  Rekord świata 1'13.9xx
                  Ja mam 1'13. 2xx to gdzie mam ten rekord zgłosić

Komentarz

Wow... Ja nie wiem czy w wersji PAL jest inaczej ale ten czas został wykręcony na NTSC. Wiesz co... Nakręć to na jakiejś cyfrówce i ja wyśle to do tego człowieka, i on to sobie przeanalizuje. Musisz pamiętać że to było dokonane w arcade mode and nie w simulation.

Ten rekord co ja ci wcześniej podałem jest stary i for playstation. Ale znalazłem baze danych najlepszych czasów:
                    http://db.gtrp.de/gt3_arcade_track.php? ... &trackid=1

I tak prowadzisz... Tam najlepszy czas to:
                    Toyota Denso Sard Supra 1:13.437

Jeszcze jest inna tabla czasów. Później jej poszukam. Ale narazie prowadzisz.

Patrząc się na tą tabele czasów to jeszcze moge się poprawić o 1-2sec.

Niesamowite...

Gratulacje Moina.

Komentarz

OK znalazłem tą drugą strone z tabelami czasów.

Link: http://gt3.gttimes.com/view/

Oni tylko mają wyniki z tuningowanych Supr które mają 970km.

Tam siÄ™ tylko znajdujÄ… czasy do GT3.

Komentarz

Znasz może stronę gdzie można obejrzeć filmy z takich czasów?

Komentarz

Nie, ale ludzie przeważnie wysyłają save'y więc trzeba mieć urządzenie do importowania danych z PC na PS2.

Komentarz

Umieściłam filmik z przejazdu pod tym linkiem: http://dl11.rapidshare.de/files/8265163 ... pricot.mpg
                            (trzeba kliknąć na dole "free" i odczekać chwile w kolejce :wink: na download)
                            Mogłam tylko zrzucic do formatu DVD więc plik waży 37MB
                            pozdr-Moni

Komentarz

Mistrzowski przejazd ale nie wolno jechać na skróty, więc czas się nie liczy.

Komentarz

PracujÄ™...
                              X