Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Supra Challange

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

ale ten "rekord świata" też był ścinany przez trawe!! Innej mozliwości nie ma bo na szykanie traci sie ok 1.5sek!!
    Tak samo jest z pętlą płónocną - w necie jest film z czasem 4'45.XXX na którym gość jedzie formułka i ścina, wali po bandzie i nikt tego nie neguje.
    A jak mamy sie ścigać po asfalcie to jako dowód każdy musi pokazać filmik bo łatwo oszukać...... więc ogólna zasada to brak zasad niestety

ps: pokażcie mi filmik na którym ktoś jedzie czysto i jest to dobry czas!!

Komentarz

Masz racje... Ja mam replay tego swojego przejazdu 1'14.2xx i karte TV z wejściami S-Video, jak będę miał troche wolnego czasu to zainstaluje sterowniki i nagram wideo. Mój czas był dokonany bez ścinania. Muszę sie przyznać że podobny jest twój przejazd do mojego tylko że ty korzystasz nieraz z obszaru poza torowego by dokończyć zakręt.

Komentarz

Jak mogę nagrywać swoje przejazdy? Rozumiem, że są conajmniej dwie metody: nagrywanie cyfrówką lub kartę TV z odpowiednim wyjściem. Które rozwiązanie jest lepsze i dlaczego?
        Na chwilę obecną mogę potwierdzać przejazdy jedynie fotkami.

Komentarz

Jak nagrasz na cyfrówce to przedewszystkich jakość będzie gorszka, i troszke się namęczysz przy trzymaniu aparatu. A co do karty z wejściami multimedialnymi to same zalety komfortowe.

Ja mam dość czasów które były wykręcone przez kożystanie obszaru poza asfaltowego! Jak ja się ścigam to dla przyjemności i mi wcale nie zależy aby jeździć poza torem aby uzyskać lepsze czasy. Nie powiniśmy tak ze sobą rewalizować! Ale jak chcecie...

Komentarz

PracujÄ™...
          X