Mój ulubiony rally car to Mitsu evoVII prototype.
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
Twój ulubiony Rally Car w Arcade Mode
Zwiń
X
-
Miło że mimo iż masz Piotrze GT4, grasz w GT3. Myślałem że już nie będziesz pobijał czasów w Supra Challenge więc nie aktualizowałem swoich. Postaram się to zmienić(swoją drogą co raz bardziej zastanawiam się nad kupnem GT4, kusi ilość samochodów i choć nie zbyt liczne zmiany w stosunku do GT3)
Komentarz
-
Zamieszczone przez are91Cóż, GT4 przegrało z MGS2: Substance. Może 4 część GT wyląduje u mnie odziana w platyne. Trochę poczekam, ale mi się nie śpieszy.
Komentarz
-
Tak, wiem że to rewelacyjna gra, jednak nie wiem czy ją dostane. Jedyna jaką znalazłem, była w Świat Gier (wszędzie jest MGS2 platinum), ale sklep nie wysłał żadnego potwierdzenia a zamówienie zniknęło z listy.Teraz nie wiem czy już je realizują czy co, tym bardziej że mój kumpel miał nie miłe dośwadczenia z tym sklepem i w podobnej sytuacji po tygodniu dostał maila że nie mają gry na stanie.
Komentarz
-
Zamieszczone przez are91Tak, wiem że to rewelacyjna gra, jednak nie wiem czy ją dostane. Jedyna jaką znalazłem, była w Świat Gier (wszędzie jest MGS2 platinum), ale sklep nie wysłał żadnego potwierdzenia a zamówienie zniknęło z listy.Teraz nie wiem czy już je realizują czy co, tym bardziej że mój kumpel miał nie miłe dośwadczenia z tym sklepem i w podobnej sytuacji po tygodniu dostał maila że nie mają gry na stanie.
Komentarz
Komentarz