Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

GT3- problem z save'm

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• GT3- problem z save'm

Otóż dziś zakupiłem Gran Turismo 3. Na memorce miałem jedną corrupted data ( taki niebieski kwadrat) i nie miałem ikonki Gt3 na memorce. I tu moje źdiwienie. Otóż wczytał mi się mój stary profil O_O Jakimm cude profil wczytał się z corruted daty?. Mam te auta co mialem kiedyś. Ok, niby fajnie, lecz problem pojawił się przy zapisywaniu stanu gry. Pojawił mi się komunikat " GT3 data has been damaged". Wkładam memorke brata, zapisuje, i ok, wszystko dziala jak należy. Wyłączam GT3 i wchodze w moją memorke w cely usunięcia coorupted daty. Nie da sie tego usunąć Spróbowałem skopiować zapis z memorki brata, ale również się nie da. I tu moje pytanie do was. Czy ktoś wie co z tym zrobić? Będe bardzo wdzięczny za pomoc :wink:

Pozdrawiam
    Naruciak14

Re: GT3- problem z save'm

Heh, ja miałem tak z savem z NFS:Undercover, gdzie na karcie rzekomo było corupped data, a mogłem zapisywać i wczytywać zapis. A jesli chodzi o Twój problem, byc może masz coś z kartą, bo ja mam felerną, że niektórych gier nie zapisuje, a niektóre tak.

Komentarz

Corrupted Data najczęściej przydarza się przy wyłączaniu konsoli w czasie zapisywania, ale że wczytało zniszczony save, którego nie było na memorce? Może masz "Mejd In Czajna" kartę. Z takim przypadkiem nigdy się nie spotkałem.

Komentarz

Nie o to chodzi ze nie ma na memorce. Jest jakis zapis ktory zatytuowany jest corrupted data. Jak bd mial dostep do konsoli to pokaze zdjecie.

Komentarz

Ja musiałem kupić nową kartę, bo na mojej 8MB nie mogłem zapisywać GT4 : . Kupiłem więc kartę 64MB, Made in China, oryginalna Sony. Odziwo działa.

Komentarz

Oryginalne Sony sÄ… tylko 8MB.
            http://swiftclub.pl/ Aktualnie:
            GranTurismo 1 NTSC-J 100% PAL 100%
            GranTurismo 2 NTSC-U 98.2%
            GranTurismo 5 99%
            GranTurismo 6 100%

Komentarz

PracujÄ™...
            X