Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Pytania dotyczące GT3

Zwiń
Ten temat jest zamknięty
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Pytania dotyczące GT3

mam pytanie do wszystkich graczy GT3. Bo to jest takie pytanie takie dziwne. No bo chciałbym się zapytać czym się różni Gran Turismo 3 od Gran Turismo 3 A-spec??????????? No bo to trochę dziwne. Jak by ktoś mógł mi odpowiedzieć tak prosto żebym zrozumiał Troche mi wstyd , że niby taki fan całej serii o GT, a tu nie wiem czym się różnią te dwie gry... No dobra. Jak ktoś wie i mógłby mi odpisać no to niech napisze . Z góry dzięki!
    Pzdr Tribal

Praktycznie niczym. Kiedyś Polyphony chciało stworzyć wersje B-spec czyli tryb obserwacyjny ale to się dopiero pojawiło w GT4. A-spec to jest tryb wyścigowy czyli ty sam prowadzisz auto a nie tak jak w B-spec że zarządzasz kierowcą.

Komentarz

Ja także mam pytanie! Nie wiedziałem do jakiego topica wrzucić, więc tu daję.
      Otóż... Jak wszyscy wiecie, rozpoczętą serię wyścigów (np. Polyphony Digital Cup, etc) można skończyć przedwcześnie pomijając max dwa wyścigi i jednocześnie doświadczać wszystkich korzyści (jak sie ma tyle pointsów żeby zająć 1. miejsce) jakby sie przeszło wszystkie w tym wypadku 10 wyścigów (jak w Pol. Digital Cup). Ale czy na pewno? Bo ja jak pominąłem ostatnie dwa wyścigi i zająłem te pierwsze miejsce, dostałem puchar, ale przy wybieraniu wozu miałem wrażenie że ta toyota gt1 race car ma troche przycięte konie mechaniczne. Może mi sie tylko wydaje, ale chce sie upewnić.
      Albo jak przeszedłem jakiś inny wyścig, nie pamiętam jaki, i pominąłem ostatni race to wygrałem bolida F090/s, który według http://www.gtplanet.net/gt3/prizecars/Pro.htm powinien mieć 728horse power, a mój miał 690, a po zmianie oleju 724... Co jest grane? Czy nie przechodzenie wszystkich wyścigów z danej serii obcina moc wygranego wozu?

Komentarz

Auta wygrywane (nagrody) są bez przeróbek i dopiero po przeróbkach i zmianie oleju mają pełną moc,przy docieraniu aut (nowe auta) ta moc jeszcze się zwiększa (niewiele ale zawsze).Toyota GT1 Race Car jest słabsza od GT1 Road Car,a co do F1 to możliwe że masz zmienione (inne) jednostki,tzn. zamiast HP masz PS.A jak nie to nie wiem.
        Gram w GT już 15 lat

Komentarz

Re: Pytanko mam

Mam pytanie
          w jednym z poradników znalazłem takie zdanie : Jeżeli w danym rajdzie znajduje się więcej niż 1 samochód to graj dopóki nie odblokujesz wszystkich.
          Czy to oznacza ze mogę robić wyścigi dopóki nie wygram wszystkich 4 samochodów

Komentarz

Chodzi o to, że samochody-nagrody są przyznawane losowo w danym wyścigu. Jeśli chcesz zdobyć je wszystkie to musisz wyścig powtarzać do skutku.

Komentarz

Siema wszystkim
              Czy można zmieniać kolory wygranych samochodów ?

Komentarz

Nie.Możesz zmienić tylko wtedy, kiedy kupujesz auto.

Komentarz

Pracuję...
                X