Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Sposób na kasę

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Sposób na kasę

Witam czy znacie jakiś sposób na kase taki jak np z GT 4 ????

Sposób na kasę

Takiego sposobu jak w GT 4 latwego nie znam ale robilem kase pamietam na tej trasie co jest ze 100 kolek chyba taka prosta co sie jezdzi w kolko wpadalo z milon plus jakas furka hehe
    Moje trzy uzaleznienia : PS2, SEX , PIENIADZE

Komentarz

Sposób na kasę

aaa też tak robiłem wchodziłem sobie w Endurance ten ostatni wyscig przechodziłem go w jakieś 50 min. dostawałem formułe za 800 tys. + 200 tys. za wyścig i jest 1,000,000

Komentarz

Sposób na kasę

ja kiedyś dostałem konsole i miałem GT3 wtedy zacząłem grac miałem około 8lat ale mniejsza z tym,wtedy jechałem ciągle w Sunday Cup w super speedway dostawałem 1k i tym sposobem zarobiłem na mustanga itd. ale usunąłem tego save,no i później zacząłem grac jak człowiek

Komentarz

Sposób na kasę

a po co wam sposoby na kase po prostu graj a kasa sama sie zacznie pojawiac no koncie
          chcesz kupic jakas furkie na poczatku gry zeby sie scigac z jakimis "gratami" nie zartuj wystartuj tym co masz bedzie ciezko ale o to chodzi

Komentarz

Sposób na kasę

Ja grałem jak TymeQ_ tyle że ja zamiast mustanga wzięłem grand sporta

Komentarz

Jak najłatwiej i najszybciej zarabiać kase

Witam. Męcze sie z jednym i chyba najważniejszym w grze czyli kasa. Nie wyrabiam ponieważ ostatnio sprzedałem przez przypadek moj dorobek z całej gry Pagani Zonde C12S. Teraz pytanie. Jak najłatwiej i najszybciej zarobić dużo kasy. Już nie chodzi o poziom trudnosci wyścigu tylko żeby szybko sobie zarobić.

PS. Znam tylko jeden fajny sposob z Beginner League że za mistrzowsto 5 wyścigów pod rząd Type-R Meeting dostaje sie Acure RSX warta 75.000 + za każdy wyścig na 1 miejsce 5.000 + 10.000 za to że sie wygra mistrostwo na 1 miejsce. Razem sie dostaje około 110.000 w jakies maximum do 30 minut.

Z góry dzieki. :]

Komentarz

Re: Jak najłatwiej i najszybciej zarabiać kase

Polecam wyścigi B-spec- napoczątku kicha ale potem dobra kase sie zarabia i co najważniejsze, zostawiasz na noc tv gasisz i rano masz juz 9 godzinny wyscig przejechany. Jesli nie masz aut, napisz na priv udostepnie Ci kilka dobrych.
                PSN: Franky-Azvez

A-spec = 36
                B-spec = 35

Komentarz

Zamieszczone przez Franky-Azvez
                  Polecam wyścigi B-spec- napoczątku kicha ale potem dobra kase sie zarabia i co najważniejsze, zostawiasz na noc tv gasisz i rano masz juz 9 godzinny wyscig przejechany. Jesli nie masz aut, napisz na priv udostepnie Ci kilka dobrych.
                  Emm, chyba pomyliłeś działy...

Z tego, co pamiętam, robienie European Championship było dobym interesem, gdyż mamy 5 wyścigów po 7,500Cr, a jako nagronda może wpaść Gillet Vertigo Race Car, który jest wart sporo. Ewentualnie można też jeździć w German Championship, gdzie za zwycięstwo mamy 10,000Cr (w sumie 50,000Cr), a za zwycięstwo może wpaść Opel Astra Race Car, która warta jest jak pamiętam około 250,000Cr.

Tyle już tu jesteś, a opcji 'edytuj post' nie używasz. Powinieneś dostać ostrzeżenie, na przyszłość się pilnuj bo nie będzie taryfy ulgowej

Komentarz

No ok. Ale powiedz mi jedno. Która to jest seria. Professiona League czy Amator League? I po ile trwaja mniej więcej te wyścigi?

Komentarz

Zawody te znajdują się w Amateur League. Wyścigi nie są długie, każdy po trzy okrążenia. Przeciwnicy nie stanowią większego problemu, no może w German Championship, bo rywale dysponują autami klasy DTM, ale można wystartować dowolnym autem, więc myślę, że sobie poradzisz. Ale powiem tak nawiasem, że osobiście nie miałem problemów z gotówką, gdyż na początek zaliczyłem licencję Rally i miałem nowiutką Subaru Imprezę Rally Car. Potem tylko zebrałem 80,000Cr na silni i dalej poszło z płatka . Poza tym auta, które mi się nie przydadzą, sprzedaję, a też nie kupuję nowych, tylko operuję wygranymi. Mam nadzieję, że ta odpowiedź jest zadowalająca :wink: .

Komentarz

Pracuję...
                      X