Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Najlepszy bolid

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Najlepszy bolid

Witam
    Mam pytanko.
    Który z bolidów jest najlpeszy? http://www.gtplanet.net/gt3/prizecars/Endurance.htm
    Narazie mam tylko Polyphony001 i bardzo sobie go chwale, ale ciekawi mnie czy ktorys z pozostalych bolidow jest szybszy, lepiej sie trzyma drogi itp
    Z góry dzieki za pomoc

W NTSC jest to ten co wygrywasz za ukończenie gry na 100%.

Komentarz

Nie ma chyba lepszego bolida. Polyphony 002 jest wedłóg mnie gorszy.
      Pozdro

Komentarz

Jako ze juz dwie osoby potwierdzily mi to samo zaczne polowac na tego bolida Dobrze ze mzona go dostac w jednym wyscigu bo do ukonczenia 100% jeszcze troche mi brakuje.

Hehe BTW dzis uslyszalem fajna taktyke na plansze na ktorej jest 100 okrazen (chodzi mi o te jajowata). Wybiera sie escudo, wylancza sie wibracje i czyms przyciska x :] Za godzinke wracamy a wyscig wygrany
        Musze sprawdzic jak to dziala :]

Komentarz

Słyszałem o tym ,ale:
          Po 1.Jakoś mi po tym złączeniu gałek gumką recepturką dziwnie chodziły.
          Po 2.U mnie to nie wypaliło bo auto jadąc przy bandzie hamowało i wyprzedzali mnie inni uczestnicy wyścigu.

Komentarz

Zamieszczone przez Hawk
            Hehe BTW dzis uslyszalem fajna taktyke na plansze na ktorej jest 100 okrazen (chodzi mi o te jajowata). Wybiera sie escudo, wylancza sie wibracje i czyms przyciska x :] Za godzinke wracamy a wyscig wygrany
            Musze sprawdzic jak to dziala :]
            Ja znam inną, ale podobną. Zmieniasz w opcjach, że przyspieszenie to np. prawy analog do przodu (zamiast Xa), wtedy łatwiej zaczepić gumke recepturke (o wypukłość pada pod R1 i R2). Po wyścigu znowu zmieniasz akceleration na X i wsio.

Komentarz

Pracuję...
            X