Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Panoz Esperante

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Panoz Esperante

Czy opłaca sie kupywac go za 2 000 000, ktos nim juz jezdzil i wie ile tak srednio na prostej wyciaga lub tak an oko ile ma HP bo nie wiem czy szybciej zrobic Mistrala 78 Lap czy zbierac na niego jezeli mam jakies 600 000 kasy i mam preoblem bo na jego temat wiem bardzo mało
    Bede happy jezeli ktos mi tak powie troche
    z gory dzieki
    czips

Moim zdaniem nie opłaca się i to przez duże N.Sam na niego zbierałem i się zawiodłem bo wydałem 2 000 000 na badziewie.

Komentarz

Aby nie popełniać takich błędów to zanim kupisz (kupicie) jakieś drogie auto, najpierw zróbcie save'a jak macie dużo kasy,potem kupujcie i sprawdzajcie (testujcie) furę.Jak się nie spodoba to reset konsoli i sianko do was wraca.To takie moje doświadczenie jeszcze z czasów GT2.W ten sposób możecie przetestować kilka drogich (mocnych i szybkich) fur nie tracąc ani pół Credita (nie zapomnijcie o dodatkowej kasie na części!).Potem wybieracie to które wam pasuje i kupujecie na stałe.
      Gram w GT już 15 lat

Komentarz

Re: Panoz Esperante

nie opłaca się kupywac tego auta słaba przyczepność i wyniki też nienajlepsze

Komentarz

Tak, za tą kase można kupić lepsze wozy

Komentarz

schumi widze że doświadczony w tych sprawach ja czepilem sie od niedawna GT 3,ale radze Ci zrobic dobry tuning skylina wygrac wyscigi w Rally i smigac Escudo.
            Nie dyktuj mi jak mam żyć,nie umrzesz za mnie!

Komentarz

dla mnie wózek wystarczy,ale na mistrala gt one albo f1
              To nic że mam mało postów....ale mogę udzielać lekcji początkującym

Komentarz

Ładny odkop

Komentarz

Zobacz jego posty . Górnik Pracował na Halembie pewnie

Komentarz

Pracuję...
                  X