Witam, jestem tu nowy
, więc jeżeli jest już topik o podobnej tematyce, to nie bijcie tylko wskażcie droge.
Chiciałem sie zapytać czy w Gran Turismo 3 A-Spec jest ograniczenie prędkości?
Bo ja mam taki problem: gram w simulation mode, mam wszystkie licencje oprócz S-License (tej 'najszybszej'), stać mnie na Suzuki Escudo i inne rakiety jądrowe, ale jak np. dopakowałem Escudo do 1780 koni mechanicznych (czad po maksie!) i sobie pomykam po szosach to max speed jaki osiągam to 205, w porywach 206 mph (wtedy wskazówka licznka wyjeżdża prawie poza ekran). Tak, MIL na godzinę. Otóz, mam konsolke w NTSC i wszystkie gry sprowadzam z USA, dlatego tak.
No więc... czy maksymalna prędkość w GT3 to 200kilka mil na godzinę?
Jakoś nie chce mi sie wierzyć. Może trzeba zdobyć S License żeby rozwijać większą szybkość?
W każdym razie: pomocy!

Chiciałem sie zapytać czy w Gran Turismo 3 A-Spec jest ograniczenie prędkości?
Bo ja mam taki problem: gram w simulation mode, mam wszystkie licencje oprócz S-License (tej 'najszybszej'), stać mnie na Suzuki Escudo i inne rakiety jądrowe, ale jak np. dopakowałem Escudo do 1780 koni mechanicznych (czad po maksie!) i sobie pomykam po szosach to max speed jaki osiągam to 205, w porywach 206 mph (wtedy wskazówka licznka wyjeżdża prawie poza ekran). Tak, MIL na godzinę. Otóz, mam konsolke w NTSC i wszystkie gry sprowadzam z USA, dlatego tak.
No więc... czy maksymalna prędkość w GT3 to 200kilka mil na godzinę?

W każdym razie: pomocy!

Komentarz