Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Super Speedway - 100 laps

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Super Speedway - 100 laps

Mam kilka spraw zwiÄ…zanych z tym Endurance Race.
    Przeszedłem go już pięć razy, dwa razy wygrałem Tickforda, dwa razy Corevette i raz Clio. Gdzie robię błąd? Dlaczego nie wygrywam bolida? Przy losowaniu dwa razy nie ruszałem X'a, ale przy kolejnych rejsach starałem się wciskać przycisk jak czarne kółko było na sylwetce autka. I też nic. Co do cholery jest grane?
    Jeszcze chcę powiedzieć, że zawsze ten wyścig przechodzę wozem z klasy S. A może żeby wygrać bolida trzeba mieć samochód z klasy tej co przeciwnicy (chyba A?)?
    Któremuś z Was udało się zdobyć stąd eFa jadąc S-klasowcem?

I jeszcze jedna sprawa: jak często zmieniacie opony w tym wyścigu? Mi tak przeciętnie wypada 1 pit na 10 okrążeń, maks 15.

to chyba jest losowo przyznawane nie jestem pewien ale chyba tak wlasnie jest...ja kiedys przejechalem ten wyscig escudo bez zmiany opon - gaz do dechy i slizganie sie po bandzie bez opon - i za pierwszym razem dostalem bolid F1 - nieziemsko sie tym jezdzi....pozdro

Komentarz

Właśnie skończyłem chyba już piąty czy szósty wyścig na tej trasie, 100 kół. I co? I wygrałem znowu Clio.
      Jechałem stuningowanym Escudo (1800coś horse power )... Kurde...

Komentarz

Sprawdź,w jakim jeszcze wyścigu możesz wygrać F1 (lista samochodów do wygrania lub ew. "prize cars") i może się okaże że jakiś inny wyścig jest krótszy i łatwiejszy i jest w nim do wygrania więcej niż jedna F1.Wtedy na bank wygrasz jedną z nich.
        P.S. W wersji PAL nie ma bolidów z powerem ponad 900 KM.Są tylko 813KM i 829KM (po wymianie oleju).Reszta jest w wersji US.
        Gram w GT już 15 lat

Komentarz

Zamieszczone przez Misfitmat
          Właśnie skończyłem chyba już piąty czy szósty wyścig na tej trasie, 100 kół. I co? I wygrałem znowu Clio.
          ... Kurde...

Odsyłam Ciebie do mojego postu w topicu Błedy GT3. Tam opisałem sposób jak to obejść
          Gram, bo lubiÄ™!

Komentarz

Re: Super Speedway - 100 laps

Ja to robilem Esudo i dostalem za pierwszym razem Po 30 laps polozylem pada tak ze X byl wcisniety i poszedlem na obiad :d przyszedlem za 40min i wyscig wygralem;d hehe
            Nie dyktuj mi jak mam żyć,nie umrzesz za mnie!

Komentarz

ja wtedy jeździłem esperante GTR -1 i też wygrałem bolida
              To nic że mam mało postów....ale mogę udzielać lekcji początkującym

Komentarz

Eh... Patrz na datÄ™ napisania postu

Komentarz

PracujÄ™...
                X